Търси

Форум-изложение Кариера с Кауза 2016

Начало
14.05.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
14.05.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Кариера с Кауза
Ти имаш желанието – ние имаме каузата.
Ти имаш таланта – ние имаме работата.


Пресечните точки ще се засекат на 14-ти май в двора на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Там ще можете да се запознаете с дейността на неправителствения сектор в България. Поканили сме редица неправителствени организации с разнообразни сфери на дейност, които ще представят възможности за кариерно развитие, стаж и доброволчество на всички, които се чувстват социално отговорни и имат желание да подпомогнат гражданския сектор.

Изложението ще представи свободни позиции в областта на образованието, човешките права, журналистиката, опазването на околната среда, правото, иноваторството, благотворителността, културата, изкуството, туризма и др.

“Кариера с Кауза” е единственият по рода си кариерен форум в България, който се организира всяка година и е посветен изцяло на професионалната реализация в сферата на гражданския сектор. През 2015г. в изложението ни се включиха 35 неправителствени организации, които предложиха над 68 позиции за стаж, доброволчество и работа.

За актуална информация около събитието можете да следите страницата ни във Facebook, както и сайта ни: www.karieraskauza.eu 

Там ще намерите непрекъснато актуализиращ се списък с всички организации, потвърдили участие, както и с тези, които предлагат възможности за кариерно развитие. 

Първите потвърдили участници, с които ще можете да се срещнете на "Кариера с Кауза" 2016, са:

Заедно в час / Teach for Bulgaria
TimeHeroes
Ideas Factory Association / Фабрика за Идеи
Сдружение Зелен
Асоциация за детско развитие "член 24"
Greenpeace Bulgaria
Фондация "Конкордия България"
фондация "Изкуството да живееш"

Очакваме ви! Ние вярваме, че мисията #кариера = #кауза е възможна!

град София, булевард Цар Освободител 15, Софийски университет Св. Климент Охридски

 

Спонсори на Портал 12