Философска среща - разговор ще търси отговор на въпроса за предопределението в живота

08.06.2016 г.
1720
Добавена от: Портал12
Философска среща - разговор ще търси отговор на въпроса за предопределението в живота. Инициативата за събитието е на Лекториум Розикруцианум - България и ще се проведе  на 14 -и Юни 2016 в София, „Зала 73” на ул. „Княз Борис І“ № 73 от 19 часа.

Може би повечето от нас познават усещането, че невидими направления влияят върху живота, насочват по почти недоловим, но неотвратим начин събитията в него. Опитите ни да направим видими тези въздействия, да разгадаем тайнствените закономерности, които откриваме в това, което ни се случва, или дори зад него, понякога ни довеждат до безсилната констатация: „Предопределение! Какво можем да направим?!?” 

Какво разбираме под предопределение? Как се създава и поддържа? Как то влияе върху нашия живот? Какво е предопределено и какви възможности за избор имаме в живот, рамкиран от предопределението? 

Лекториум Розикруцианум - България кани всички интересуващи се на езотерично-философската среща - разговор на тема: „В плен на предопределението - влиза ли светлина в стаята без прозорци?”


 
Свързани публикации

25.02.2016 г.
9144

Тимен Тимев: Човечеството позволява да бъде манипулирано, унижавано и сготвяно по готови рецепти (ВИДЕО)

Човечеството позволява да бъде манипулирано, унижавано и сготвяно по готови рецепти. В днешно време не се изстрадва моментът на съзидателното творчество, отбелязва Тимев
29.03.2016 г.
10538

Невролози и будисти постигат съгласие: Съзнанието е навсякъде!

Цял един ден Кох разговаря с Далай Лама, като двамата имат различни подходи. Кох предлага съвременни научни теории по този въпрос, а Негово Светейшество контрира с древни будистки учения. И все пак, в края на тяхното обсъждане, двамата мислители се споразумяват за почти всяка точка.
30.05.2016 г.
1513

Стелиян Славов: Вихъръ запалва любовта към знанието и безусловната работа за другите

По повод предстоящите събития на клуб Вихъръ, Портал12 разговаря със Стелиян Славов - един от основателите на клуба - за родовите нишки, които винаги са ни съхранявали, за любовта към знанието и добротворчеството.
28.05.2016 г.
67850

Елеазар Хараш: Бог е по-дълбок от реалността! (ВИДЕО ИНТЕРВЮ)

Представяме ви пълното видео интервю на Портал12 с писателя, езотерик и духовен напътственик - Елеазар Хараш. Основна тема в разговора е творчеството и посланията на белгийския писател, драматург и мистик - Морис Метерлинк.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай