Търси

Фестивал на солта: Вдъхновени от езерото

Начало
12.08.2017 г. от: 11:00 ч.
Край
12.08.2017 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Солта на живота / Salt of Life
Атанасовско езеро е вдъхновение - за нас и за много артисти от различните сфери на изкуството.

Всеки има свое виждане към това място и свои причини да го харесва, да му се възхищава, да бъде привлечен – заради магическите цветове, изгревите и залезите, неповторимия мирис, звуците, специалната атмосфера, съвършения кристал на солта, милионите птици или дигите, които формират перфектния диагонал, черните хора, намазани с кал, шумовете, тишината и динамиката.

През 2017 г. темата на Фестивала ще бъде „Вдъхновени от езерото“.

Желанието ни е да включим артисти и творци от различни области на изкуството, които чрез своите изразни средства да представят собствените си усещания и представи за това уникално място в рамките на град Бургас. 

А иначе всички са поканени да се включат – този път на 12 август в събота и вече през целия ден!

Тази година Фестивалът ще съвпадне с Рождения ден на резервата и на 12 август ни очаква един вълнуващ и солен празник!

Място: Тази година Фестивалът ще се разпростре още по-широко и ще се случи както в северната част на езерото, където ще отидем на гости на рожденика-резерват, така и в южната - откъм града (за тези, които искат да научат как се снима дива природа). Но основната програма ще бъде пак в района на Солниците - на лугата, в халето и новото пространство на Атанасовско езеро.

Очакват ни разходки с различни превозни средства и пеша, работилници за деца и възрастни, арт пленер, танци, театър, приказки, изложби и много изненади.

П Р О Г Р А М А : В снимките :)

Подкрепете Фестивала!

Благодарим на тези, които вече подкрепиха Фестивала. Но продължаваме да набираме дарения и подкрепа под всякаква форма - финансови, материални, доброволчество преди и по време на Феста, про боно участие и т.н.

Купете си новата еко-торба на Атанасовско езеро от офисите на БФБ в София и Бургас или с куриер за ваша сметка от traditziabg.com, където можете да намерите и от скъпоценната Цвете на солта. 

Цвете на солта се добива в малки количества и е продукт различен от обикновената морска сол. Двадесет и пет % отиват за каузата Фестивал на солта'2017. 
 

Спонсори на Портал 12