Търси

Фестивал на Здравето - Здравей София

Начало
11.06.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
12.06.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Здравей
Най-големият и забавен Фестивал на Здравето в България!

Идеята на проекта с идеална цел “Фестивал на Здравето” е да организираме най-големия, най-забавния и най-полезния за хората Фестивал свързан със Здраве и Спорт!

Фестивалът ще се проведе на 11-12 юни в София, Южен парк - Голямата поляна!

Събитието ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните.

Идеята ни е не само да кажем на хората в България как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят Здравето и Спорта!

Събитието очаква да посрещне над 15 000 малки и големи посетителя на ден.

Те ще имат възможността да посетят три големи шатри с различна тематика, да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересни и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в нашите интересни игри и многото предизвикателства и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена!

Посетителите ще бъдат от всички възрастови групи.

Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот!

Ако желаеш да станеш Доброволец научи как тук:
http://www.zdravei.org/festival-na-zdraveto/stani-dobrovolec/

Виж Програмата и запази своя Безплатен билет още сега:
http://www.zdravei.org/festival-na-zdraveto/programa-2/

град София, булевард Петко Ю. Тодоров, Южен Парк, поляната
 

Спонсори на Портал 12