Търси

Елеазар Хараш в разговор за Брат Михаил (Омраам)

20.05.2017 г.
5938
10
Добавена от: Борислав Борисов
19.05.2017
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 10
 • Petq Pacheva
  30.07.2017 г. 12:54
  :N
 • Василка
  23.05.2017 г. 11:22
  Стрехотно,Благодаря,такава лекота изпитвам,когато слушам...
 • Нина
  22.05.2017 г. 22:21
  :N:N:N
 • Радослава Тунева
  22.05.2017 г. 14:33
  Благодаря! Много хубава лекция!
 • Та
  21.05.2017 г. 12:12
  За да няма изкушени /нито аз;нито ти;нито други /ще кажа:СЛАВА НА БОЖИЯТА ИСТИНА проявена чрез теб!!!Това е по-сладко от пчелен мед, от звън на медена камбана,... ,това е по-сладко от всичко ,което човек познава и не познава.О ПРЕКРАСНО БОГОВДЪХНОВЕНИЕ ,ПОКЛОН С ВЪЗХИТА..........

Коментари:

Спонсори на Портал 12