Търси

Елеазар Хараш: За посегателството срещу животни, Бог няма прошка!

17.09.2016 г.
17842
11
Добавена от: Борислав Борисов
Интервю за животните, тяхното място в Света, еволюцията, произход на животните, връзката на животните с Бог, идеята на Бог за животните и човека...и още изк;ючително интересни разсъждения за нашите малки братя, както ги нарича Учителя Беинса Дуно; 
Елеазар Хараш в интервю на Борислав Борисов | Портал12; Варна, 16-и Септември 2016
© Портал12 www.portal12.bg
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 11
 • Лора
  11.05.2019 г. 11:39
  Този човек е толкова объркан, та чак не разбира сам себе си. Как смее да обявява, че е избран от Учителя, за да ни огласи истината! При това не е и много интелигентен .
 • mirizliv ateist
  13.05.2017 г. 18:12
  po lesno e egist rasist i ateist da se evoluira v gadno jivotno
 • mirizliv ateist
  13.05.2017 г. 18:00
  ako sviniata se otkaje ot lokva s paraziti to i ateistite 6te napusnat svoiata sa6tnost
 • майк
  10.04.2017 г. 18:12
  :V
 • Румяна Иванова / Фосъл /
  01.01.2017 г. 12:55
  Да, не е лесно да помислиш, че можеш да се върнеш като животно с тежък живот и е по-лесно да решиш, че си по-висша душа и никога няма да се върнеш като друго освен човек. Не знам как е, но има такива хора, че и животът на най-мизерното животно ще им е малко за поправяне.

Коментари:

Спонсори на Портал 12