Търси

Елеазар Хараш - Смърт няма! (ВИДЕО ИНТЕРВЮ)

12.11.2016 г.
12793
15
Добавена от: Борислав Борисов
Представяме ви интервю с Елеазар Хараш по темата за смъртта и починалите ни близки. Тъй като това интервю се оказа доста дълго, имайте предвид, че първите 12 минути са “загряване по темата”, след това до 70-а минута е навлизане в дълбочина, а до края на интервюто са всички въпроси на зрителите на Портал12.
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 15
 • Дарина
  13.09.2020 г. 02:22
  Луд,който чете книги и ги преразказва.
 • Узка
  07.07.2019 г. 19:28
  Не ми хареса нещо в обяснението за мумифицирането. Малко изсмукано от пръстите и разпиляно. По-добре да кажеш, че не знаеш! :$ Това ми е усещането. Иначе другите неща, като цяло хармонично казани и обяснени. За кремацията ми много по-интересно, но слабо я обсъдихте темата. :|
 • Илко Иванов
  15.06.2019 г. 21:45
  БЛАГОДАРЯ !!
 • Ивънс Мутафов
  10.12.2016 г. 15:45
  Благодаря на Бога ,че намерих Вас, Г-н Хараш.Обичам да чета езотерика а след като намерих вашите лекций ,не минава ден без да си пусна да послушам и се чувствам много по спокоен.Благодаря Ви.
 • krasi.stil@abv.bg
  04.12.2016 г. 18:20
  Да се вкюча в коментарите.Някои от вас осъждат и казват че това не е така онова не било така. Та откаде знаете че не е така....странно да не би да сте преородения Петър Дънов или подобен. И още един коментар прочетох. И аз изкам да се свържа с този човек,но щом не е откриваем има защо. Правиме изводи без да знаем цялата истина за нещата. Малко информация на един лекар и дава гррешна диагноза и последствията не са добри.Искай и ще ти се даде не роптаи за това и онова не е така не е правилно. :N

Коментари:

Спонсори на Портал 12