Търси

Елеазар Хараш: Лекция за здравето, вегетарианството и чистите действия (ВИДЕО)

01.09.2017 г.
6902
2
Варна, Летен Веге Фест 2017
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 2
  • Zdravka Topalova
    16.01.2020 г. 20:02
    Много точно,истинско и красиво!Благодаря на Господ,че имам тази възможност да слушам тези лекции!Много ме вълнува темата за богомилите.Много ми се иска да науча нещо повече за тях.
  • Миглена Георгиева
    07.09.2017 г. 12:24
    Точно от това имах нужда...Трудно се живее с усещането на нещо,което не можеш да си обясниш.Благодарна съм!:N

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12