Търси

Елеазар Хараш: Човекът на илюзиите бяга от Реалността (ЛЕКЦИЯ 03.07.2018)

03.07.2018 г.
27497
29
Добавена от: Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 29
 • Мариан Иванов
  24.10.2020 г. 22:48
  Кои животни са лоши нима Бог не ги е създал ?
 • Мариан Иванов
  24.10.2020 г. 22:42
  Елеазар хараш кои са лошите животни . Нима Бог ги разгриничава ? Животни или хора те всички не са ли добри?
 • мариан Иванов
  22.07.2020 г. 23:45
  Не искам да пиша неща които са в дълбока , голяма величина които може да смаят хората дори и света . не се истъквам като мъдрец .Само Бог е мъдър .Но който се учи от Бог той няма да загуби.Иванов
 • Мариан Иванов
  22.07.2020 г. 23:30
  Най много разбрах Бог когато прежевях автомобилна катастрофа . И тогава разбрах замисала му.Иванов
 • Мариан Иванов
  22.07.2020 г. 23:20
  Не зачитам думата юлюзия тя означава отричане от Бог. Незнам дали съм прав , или истинен но само Бог може да ме упреква или съди . Подкрепям предаването . Портал 12 . И поздравявам всички очастващи в него. Благодаря ви. Иванов

Коментари:

Спонсори на Портал 12