Търси

Елеазар Хараш - Чистият смях (ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ЛЕКЦИЯ)

07.12.2016 г.
2517
1
Варна, 6-и Декември 2016
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 1
  • SIYKA OWEN
    13.12.2016 г. 05:36
    Здравейте Елеазар Хараш Казвам се Сийка родена в Б/я живея в Америка. СЛУШАХ СТОКРАТНО КАКВОТО ГОВОРИТЕ. Аз знам тези неща е не така подробно защото аз не говоря за мен. Лично Господ Христос ми е казал; " НЕ ГОВОРИ ПРОБЛЕМ НЕ СИ ПРАВИ, А КНИГА НАПИШИ!" И все пак аз имам какво да Ви кажа, и искам да попитам нещо важно за мен, Аз ще си бъда в Б/я в София на 1 Април. Ако можете да дадете някакви координати, за среща, няма да съжелявате и няма да е изгубено време, и ще отнеме малко, за ми помогнете в нещо, аз ви вярвам! Благодаря, Моят е-маил за връска е siyka99@gmail.cosiyka owen

Коментари:

Спонсори на Портал 12