Елеазар Хараш: Ангелите мечтаят прераждане в хора! (ВИДЕО)

13.08.2016 г.
36988
Добавена от: Портал12
5 коментара
Представяме ви кратко видео интервю, допълнение към Тайната на злото, в което писателят и духовен напъственик Елеазар Хараш дава обяснение за това - какво са ангелите.

"На човек е даден свободен избор, но ангелите го нямат. Те само служат на Светлината и на Светлата мисъл, и се сливат със светлата мисъл на човек и понякога човек не знае дали е негова светлата мисъл или на ангелите. Само мъдреците знаят."

"Ангелите са проводници, служители и помагат на човек, където има условия. Ангелите жадуват да се преродят като хора, за да могат чрез страданието да познаят по-дълбоко Бог, но Бог не им дава прераждане. Голяма чест е да се родиш човек и особено да вървиш съзнателно по този път."


ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:
 
Коментари: 5
 • Ami Bue
  08.10.2017 г., 07:54 ч.
  1     0

  "Изгряващата звезда на варненския окултизъм" г-на Елеазар Хараш е чисто и просто ученик в тъмното братство! Вярно много е чел, развивал себе си, но в 5% от думите му има грандиозни лъжи, като най-обича да размесва йерархиите в духовния свят - ангелите били под човеците (видеото по статията https://www.youtube.com/watch?v=UccqRbClQ_M ), Дънов бил над Христос ( https://www.youtube.com/watch?v=L1ZfwqH5J8A&feature=youtu.be&t=2880 ), Юда бил най-дълбокия ученик на Христос ( https://www.youtube.com/watch?v=L1ZfwqH5J8A&feature=youtu.be&t=3909 )...  

   

  Хора, четете сами и търсете, не се омързелявайте и не се оставяйте някой да ви тъпче с "истина" като патка гледана за гъши дроб! Четете сами! Г-на Елеазар е много добър учител за всички ни в това отношение!  

   

  Бог с нам.

 • Shamir
  14.03.2017 г., 21:05 ч.
  2     0

  Ангели често слизат на земята, включително и във вид на хора. Иначе никой тук нямаше да знае за тях. Въпросът е, че в някои моменти сериозно съжаляват за готовността да служат по този начин. А дали жадуват и мечтаят - това са човешки интерпретации по темата. Но има свобода, а за писателите още повече.

 • Mind Power
  15.08.2016 г., 11:42 ч.
  13     3

  Абе не зная ангелите за какво мечтаят, но аз предпочитам да съм ангел и да служа само на светлината, отколкото да ми влизат дяволи в главата и да се чудя "свободния" избор дето съм го направил във всеки един момент, правилен ли е, мой ли е, повлиян ли е от нещо, някой, същества, енергии, нисши духове, ангели ала бала... На ангелите ще им кажа да са вечно благодарни, че са лишени от правото да си цапат аурата с човешки глупости!

 • Дамян Гюзелев
  15.08.2016 г., 11:01 ч.
  11     0

  Понеже ангелите нямат свободна воля и за да ни помогнат не могат да правят каквото си поискат, ние трябва да ги помолим на глас - така ще им се даде път за действие.

 • Milena
  13.08.2016 г., 16:44 ч.
  3     0

  Кога ще е интервюто за учението на Богомилите

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай