Търси

Елеазар Хараш - 40 въпроси на зрители на Портал12 (част 1)

17.06.2017 г.
5447
13
Добавена от: Борислав Борисов
16.06.2017, Варна
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 13
 • 12
  12.10.2017 г. 15:47
  Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от Eгипетската земя ... Да нямаш други богове, освен Мене. Не си прави кумир и никакво изображение... Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог... Помни съботния ден, за да го светиш... Почитай баща си и майка си... Не убивай. Не прелюбодействувай. Не кради. Не лъжесвидетелствувай против ближния си. Не пожелавай нищо, което е на ближния ти.
 • таня
  24.07.2017 г. 21:48
  Моля за разговор с Елеазар Хараш на тена Десетте божи заповеди. По какъв път вървим ако се крадем и убиваме един друг, а завистта? Нека да се разпространи информация колко страховити са пораженията! Моля ви! Благодаря за благородната мисия, с която сте се нагърбили!
 • Pavleta Pavlova
  23.07.2017 г. 11:06
  Наистина Божествен център!
 • Светла Каменова
  20.07.2017 г. 05:50
  Светла Каменова (от Монреал) И аз като Вера и Ники (по-горе публикущали) искам да знам по какъв начин мога да задам въпроси на г-н Хараш. Благодария.
 • Пенка Александрова
  16.07.2017 г. 14:42
  Много благодаря за лекциите - тази теория търсих отдавна! Имам нужда от още лекции!

Коментари:

Спонсори на Портал 12