Търси

Его или Любов

Начало
30.10.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
30.10.2017 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Моят богат живот
Имейл:consults666@gmail.com
ЕГО или ЛЮБОВ
        


Нова лекция от поредицата срещи "МОЯТ БОГАТ ЖИВОТ", придружена с две великолепни практики  и много смях!

"ДА ОБЛАГОРОДЯВАШ СВЕТА и така да правиш собствения си живот великолепен!" - Как ви прозвуча това? 
Смятате, че  е нещо като да строиш огромни сгради, да вземаш важни решения, да решаваш световни съдби, да си важен и известен? 
Или си мислите, че е нито повече, нито по - малко от това да дадеш превес на Душата си?

Ако сте от вторите, на 30 октомври 2017 г. ви очакваме в Здравен център "ДАР" на поредната коучинг среща "Моят БОГАТ ЖИВОТ" - едночасова лекция плюс две много интересни практики на тема "Его или Любов"


Момент! Чухте ли онова гласче вътре във Вас, което подскочи при последните думи? Даже каза нещо от рода на "Глупости, глупости, огромни глупости!"
Егото ни! То не обича думата ДУША. И не че чак до такава степен не я обича, но предпочита ТЯ да  не се бърка в работите му и затова прави всичко възможно да я държи далече от себе си.
И освен това знае, че  далият превес на душата си човек, много по - трудно ще продължи да участва в игрите му. А егото ни обича да си играе! С всичко!
И какво лошо има в това да следваш его си, ще кажете? Десетки успешни хора по света твърдят, че то е силата, която им е помогнала да успеят. То е желанието ни за живот. И няма цена в режим на оцеляване. И се грижи да сме нахранени, здрави, стоплени...

ТАКА Е!

Но то е също така онова нещо, което ни кара да важничим. То постоянно иска да трупаме, да имаме повече от другите, да сме прави. И ако не сме, беснее и страда...И лепи несправедливо етикети, и се обижда, и не спира да мърмори дори, когато сме сами. И постоянно иска да расте, без да подбира средствата. Чрез клюкарстване, чрез оплакване, чрез надцакване на другите...
Много хора ще възразят, че в това няма нищо необичайно. Че това всъщност е ЖИВОТЪТ. Че всички всеки ден правят точно това - надпреварват се, за да се задържат на повърхността.

МОЖЕ ли да е САМО това животът сред тая толкова синхронично подредена природа?  Под това толкова топло и обичащо ни Слънце?

Знам, че знаете и за онова ДРУГО НЕЩО в нас, което стои точно зад егото ни и чака да му дадем шанс! Открай време има толкова статии и книги по въпроса.
Знам и че в някакъв период от живота си сте пробвали да му дадете шанс. И донякъде сте успяли...

ИСТИНСКАТА ни същност е това друго нещо. И  да й дадем шанс не означава да дадем шанс на живот в аскетизъм и ограничения. Точно обратното, означава и любов, и страсти, и успехи, и чудеса дори. Всичко за което може да се досети човек, но пречупено не през капризите на егото, а точно през  Душата ни.

КАКВА е разлика? 

Срещали ли сте ОВЛАДЯН човек? Не слаб, не примирен, не незначителен. Овладян. Влиза и усещаш силата му. И ти става приятно. Макар, че се усмихва и даже понякога шумно се шегува. Различен е обаче. Ако го заговориш, ще ти отвърне. И на ум дори няма да ти дойде, че може да те нагруби. Знаеш също така, че е и успял. По стъпките му го усещаш. Успял е там, където е искал! 
Е, този човек  е ЧОВЕКЪТ, укротил егото си! 
И за такъв точно човек Вселената отваря чудесата си!

И да, той няма нищо общо с другия, който върви срещу нас и се свива, поради липса на самочувствие. Или третия, който изкача от  лъскава си кола, блъска ни и после е готов дори да ни напердаша, заради това, че сме се изпречили на пътя му.
Пътят през Духа е за всички онези, които не биха искали да се познаят във втория и третия ни съвременник. И въпреки наложените правила, отказват повече да правят компромиси, чиито последствия многократно са изпитвали на гърба си.

КАК да постигнем това ли?
Елате! Ще се учим заедно чрез методите на психологията, коучинга, холотропното дишане, смехотерапията. 

Първата среща е среща - представяне. 

Ще ви разкажа и :
                                                                       
                                - За моя път през егото и към любовта. 

                                - За пътищата, които дават психологията, коучинга, смехотерапията  и духовното развитие.
                                - За многото стресиращи или смешни случки, в които най - често изпадаме, търсейки любовта, но стискайки за ръка егото.
                                - И за удоволствието, когато всичко си дойде на мястото...

Датата е - 30 октомври 2017 година, мястото е Здравен център "ДАР" в София , ул. "Д-р Г. Вълкович" 6.
Часът е  - 18.45 ч. 

Вход - СВОБОДЕН! 
Необходимо е обаче предварително уведомление на тел. 0894 662586, или на имейл - consults666@gmail.com
Можете да оставите известие и ТУК, чрез Портал 12.
Основен организатор и водеш - Румяна Иванова- Фосъл - психолог, коуч, вдъхновител.
С помощтта на спецалисти по ТЕС, смехотерапия и холистично дишане.
Повече информация на - www.rumianafosul.alle.bg/
 

Спонсори на Портал 12