Двудневен семинар "Духовна среща" в Пловдив

506
  • Начало: 16.01.2016 г. от: 14:30 ч.
  • Край: 17.01.2016 г. в: 18:00 ч.
  • Организатор: Семинари За Духовно Развитие
  • Тип събитие: Платено
  • Добавена от Портал12
На 16-ти и 17-ти януари в Пловдив ще се проведе двудневен семинар "Духовна среща" с Валя Лунгарова.

За да се избегнат определени трудности през една нова година, при едно ново начало, е нужно подготовка, изискваща малко концентрация и спазване на няколко конкретни действия, които никак не са трудни, но е хубаво да се знаят. Ще се говори подробно за тях за да може всеки да избегне или да се справи с определени трудности.

Разговорите в групата обхващат определени енергии на различни същности, с които всеки се сблъсква в живота си, без да осъзнава кое пречи и разбалансира и защо е нужно много време за да се справи с това. Колкото повече яснота има човек, толкова по-лесно ще се освободи и ще прeживее случилото се. Говори се за връзките на неземните същности, които ползват човешкия земен опит. Те знаят достатъчно за да го правят, време е всеки да бъде подготвен относно тях. 

Ще се говори и за промените на преходниците, които настъпват. За илюзиите които следва човек, а реалността показва съвсем друго! Ще се направи оценка на досегашните и бъдещи избори на всеки. Ще се разгледат преживяванията на човешката същност и духовната, каква е разликата по между им. Това ще даде яснота, как и защо трябва да се реагира.

Останалите теми ще бъдат изненада!

Запазването на място за събитието става по телефона, чрез потвърждение в самото събитие, пращане на смс с двете имена, града и датата на семинара.

За контакти и въпроси: Никифор 0882619419
Таксата е 20 лв. за ден
.

Мястото на събитието е залата на хотел Его, на улица Елиезер Калев 2