Търси

Двудневен семинар Академия за родители

Начало
27.02.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
28.02.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Академия за Родители
Имейл:info@parentacademy.bg
Родителите са най-важните учители на децата си и ние знаем, че всеки от нас полага огромни усилия да бъде най-добрия такъв. Знаем и колко е трудно понякога - да обичаме безрезервно, да слушаме и разбираме, да се интересуваме от приказки, да готвим здравословно, да знаем как да обезопасим къщата и винаги да поставяме себе си на последно място. 

И не само - вярваме, че за да бъдеш добър в родителството, е необходимо непрестанно да трупаш нови знания, да се развиваш и да черпиш от опита на другите. 

Затова целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими за да отгледа по-лесно децата си. Или да обогати натрупаните вече такива - никога не е късно да научиш нещо ново.

Всяко семейство има право да получи качествена и обективна информация по темите, които са най-важни за детското развите - здраве, възпитание и образование. По време на двудневния форум ще имате възможност да чуете повече по темите от над 30 утвърдени специалисти, да се запознаете с над 60 организации, както и да получите консултация или индивдуален съвет по много теми. 

Нашите партньори са подготвили работилници за всички малки и пораснали деца - можете да играете заедно, да пробвате различни развиващи дейности и да превърнете уикенда в едно чудесно семейно преживяване. 

Събитието, лекциите и работилничките са напълно безплатни, необходима е само регистрация: http://parentacademy.bg/registration/

Подготвили сме много интересни занимания и очакваме да видим много усмивки по лицата на малки и големи!

град София, бул. България 69 , Bulgaria mall.

 

Спонсори на Портал 12