Търси

Движения на любовта-Трансформиращи практики 'Пеперуда'2

Начало
22.02.2020 г. от: 10:00 ч.
Край
22.02.2020 г. от: 15:00 ч.
Организатор:Т.Георгиева
Имейл:konstelacii.varna@gmail.com
‚Движения на любовта‘ е второто занятие от трансформиращи практики ‚ПЕПЕРУДА‘. След работата с пренаталния период, продължаваме с  6те движения на любовта по Руела Франк и с отношенията с мама.
Детско-родителската  любов  е максимално възможната степен на любов, която съществува между човешки същества. Тази енергия можем да наречем ‚движение на любовта‘.Тя е уникална по своята сила, дълбочина и значимост. Тя формира нашия живот и ни дава възможност да растем свободно и да се развиваме. Дава ни жизнена сила и енергия да вървим уверено по житейския си път.
   Но потокът на любов може да бъде прекъснат. Нарушеното движение на любов от детето към майката или бащата може да се превърне в болка, която да стане причина за неудачни отношения с партньор, влошено здраве, неприемане на себе си, самосаботаж, самота, липса на смисъл....
   Човек, който не е почувствал родителска грижа и любов, ще усеща болка всеки път, когато ситуацията в живота му на възрастен дори малко резонира с детските му преживявания.Този цикъл от повтаряща се болка може да спре. Искате ли да опитате да го спрете?

 Заповядайте на уъркшопа ‚Движения на любовта‘ на 22.02 от 10ч и изследвайте дали и как сте прекъснали потока на любов към Вашите родители. Излекувайте отношенията си с най-близките си хора!
Записване на тел:0898503897 или на:
http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82
 Трансформиращи практики ‚Пеперуда‘ са вдъхновени от опита на пеперудите естествено, плавно и лесно да се променят от  невзрачни и непривлекателни в красиви, леки и свободни същества.
Не е ли удивително?
Практиките са насочени към преобразяване на жената, смяната на точката й на възприятие на живота, придобиване на нов системен поглед върху жизнените обстоятелства, виждане на нови възможности за развитие и различен начин за среща със себе си.
Практиките са базирани върху системни констелации, медитации и др.техники за диагностика и преработване на психологическите причини за определени неудачи в живота с цел  промяна на състоянието към лекота, откритост, искреност.

Теми: Аз и моята нова версия. Работата ми и аз. Моите вътрешни и външни ресурси. Прекъснато движение на любовта.Страхове, вина, обиди, самосаботаж. Прошка към себе си. Отделяне от родителите. Приемане на силата на рода. Послания на рода към мен. Ограничаващи убеждения. Увереност. Достойнство. Любов. Техники за самопомощ и др.

‚Пеперуда‘ е за жени, които:
Искат да изследват състоянието си  и опознаят себе си
Желаят да работят върху отношенията си с близките и себе си
Желаят да получат ресурси от рода си, за да постигат целите си лесно
Усещат, че имат вътрешни блокажи, които им пречат да се чувстват удовлетворени и щастливи
Обичат да споделят и да работят заедно с други жени за общ резултат на гребена на груповата енергия

Защо да се включите?
-Защото са Ви любопитни нестандартни методи за личностно развитие
-Защото Ви е интересна идеята за вътрешна трансформация по безболезнен начин
-Защото искате да сте в хармония с вътрешното си Аз
-Защото имате интерес да почистите вътрешното си пространство от отрицателни емоции
-Защото искате да промените нещо във вътрешния си свят, което да рефлектира върху реалността

 Записване: http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82
Занятията са 7 и ще се провеждат веднъж месечно в събота или  неделя.
Второто занятие ‚Движения на любовта‘ ще се проведе на 22.02.2020г Цена:50 лв. Продължителност- около 5-6 часа в зависимост от динамиката на групата.Максимален брой участници 12.
На записалите се ще бъде съобщено мястото на провеждане и начинът на плащане.
Водещ: Татяна Георгиева – сертифициран фасилитатор на семейни констелации. Повече за мен и метода, можете да прочетете в сайта ми: www.tatianageorgieva.net

За събития на други дати, моля да се оставите e-mail на:
http://tatianageorgieva.net/index.php?page=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82

Моля да споделите събитието, ако ви е заинтересувало.
 

Спонсори на Портал 12