Търси

Доц. Иво Христов - Лекция за християнството и културата на личната отговорност

03.10.2016 г.
8491
3
Лекция на  на фестивал Доц. Иво Христов  "Свободата да бъдеш" 16 април 2016

изтеглете файла:

Иво Христов 1 B (jpg) ИЗТЕГЛИ ФАЙЛА

Коментари 3
 • Serum
  18.09.2016 г. 23:36
  Радостната Радост Ако Никейски и др. събори бяха "вадили" нещо от библейските текстове, сега щяхме да имаме ранни фрагменти от ръкописи в различни версии - такива с "извадените" пасажи, и такива с пълните, нередактирани текстове, защото не би било възможно да се издирят и унищожат всички съществуващи преписи. Липсата на такова разминаване доказва, че никакви събори нищо не са "вадили", кармата я няма в Библията, и никой не ви пречи да си вярвате в карма и прераждане, но не я нахлузвайте на християнството, защото то е диаметрално противоположно учение. Ако имаше карма и прераждания, Исус Христос, Божият Син, нямаше да се въплъти в човешко тяло и доброволно да умре на кръста, а след това да възкръсне, защото от това не би имало никаква нужда. А изобщо коментара ви показва, че дори не сте изслушали лекцията на доцента.
 • Радостната Радост
  08.09.2016 г. 14:02
  Законът за кармата и преражданията е присъствал в Библията и именно Христос е говорил за него. Може да го намерите в разговорите с Йоан и на още няколко места в Библията, останали, казани не толкова директно, но достатъчно недвусмислено, разбиращо се. А събори като Никейски и прочие, вадят малко по малко точно текстовете за личната отговорност, свързана с прераждания и плащане на карма!
 • Руслан Данов
  05.09.2016 г. 00:11
  за мен лично по подготвен и начетен и еродиран човек за поста президент аз не виждам!!!! въпреки че илюминатските телевизии никога няма да го лансират така както ще лансират славчо учиндолския!!!!

Коментари:

Спонсори на Портал 12