Търси

Добре дошли да изградим заедно 21м купол

Начало
29.09.2019 г. от: 09:00 ч.
Край
12.10.2019 г. от: 09:00 ч.
Организатор:Дар Лимец
Имейл:darlimec@gmail.com
Решихме тази есен да започнем изграждането на големия купол, който ще бъде основната зала в новото ни природно училище. Ще бъде използван за безвъзмездни събития без търговска цел.
За тези от вас, които не са идвали, мястото е в с. Ярлово, в навигацията напишете Дар Лимец и ще ви доведе.
За нас ще бъде голяма радост, заедно да изградим този център в новата Природна Школа "Благодаря".

Това е и една добра и безвъзмездна възможност за тези от вас, които биха искали да се запознаят или усвоят някои специфики при изграждането на купол. Очаква се на събитието да присъстват някой от хората с най-много опит в изграждането на куполи, поне в страната. Така че вярвам може да научите много в този практичен "семинар".

Идеята е в приблизителен период от 2 седмици да вдигнем конструкцията и да я покрием, за да може да си отворим работа за дългите зимни месеци, където ще работим по вътрешната част на купола.

В момента подготвяме всички нужни материали както и основата, за да може сглобяването да се случи най-експресно.

Началната дата е 28ми и събитието ще продължи до 15 октомври. Добре дошли сте в по всяко време в този период. Самото сглобяване плануваме да започнем в първите дни на октомври, като до тогава ще подготвяме материалите.

Предлагаме места за спане както и храна за доброволците.

Желателно е повечето доброволци да имат някакъв опит в работа с дърво, но ще трябват и няколко човека, които просто да подават дъските, докато другите сглобяват.
Местата за спане все пак са ограничени, затова моля да ни предупредите преди вашето идване, за да сте сигурни, че има място и да ви информираме до къде сме стигнали с работата. Записването става, чрез лично съобщение в Фб или по телефона.

За повече подробности може да се свържете с мен Иван на 0885458589.

Благодарим ви и до нови срещи :)

Спонсори на Портал 12