Търси

Ден на отворените врати в училище Слънчев лъч

Начало
29.04.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
29.04.2017 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Еко училище Слънчев лъч
ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИ ДЕЦА И ДРАГИ РОДИТЕЛИ!

Частно основно училище „Слънчев лъч“ Ви кани на ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ на 29.04.2017 г от 10 часа. Ще имате възможност да се запознаете и съпреживеете най-новия образователен проект за град Пловдив и областта. Училището приема ученици от предучилищна възраст до 7-ми клас. 

Нашата мисия е:
Да подкрепяме детето да се развива в неговата цялост- УМ, ДУХ И ТЯЛО в обстановката на позитивна и мотивираща среда; 
Да развиваме силните страни на личността, творческото начало и връзката с природата; 
и да постигаме това с любов и съпричастност, като изграждаме силна и хармонична общност от будни деца, учители-професионалисти и отговорни родители. 

ПРОГРАМАТА на Деня на отворените врати включва:

Разглеждане на училището от 10.00 до 11.00 часа
1. От 11.00 часа - Презентация на методиката и организацията на учебния процес; принципи и ценности, които споделя екипът на училището. Ще Ви запознаем с начина и условията за кандидатстване при нас. 
2. Ще имате и възможността да се опознаете с част от екипа на ЧОУ „Слънчев лъч“ в действие. Ще бъдат организирани открити уроци, с участието на деца и родители. Ще проведем интересни образователни игри, развиващи различни умения в учениците – работа в екип, емоционална интелигентност, емпатия, умения за аргументация и критично осмисляне на информация. 
3. И накрая - рефлексия върху преживяното през деня и възможност ние да чуем Вашата обратна връзка - Вашите очаквания и препоръки. 

Чакаме ви с нетърпение и отворени сърца!

Събитие във фб: https://www.facebook.com/events/1123281781113593/

Спонсори на Портал 12