Търси

Ден на градинаря и Отворени врати

Начало
23.07.2017 г. от: 10:00 ч.
Край
23.07.2017 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Ura Gora Foundation
Здравейте, приятели!

За нас е радост да ви поканим да отбележим заедно 23-ти юли. За тези от вас, които не знаят, в поредицата „Звънтящите кедри на Русия“, вдъхновила мнозина от нас да се решат да живеят близо до природата, Анастасия предлага тази дата да се чества като Ден на градинаря.

Избрахме този ден да бъде ден на отворените врати и сърца, ден, в който да ви посрещнем в нашия жив дом, ден, в който да ви покажем колко весело може да се живее сред природата и как пустото отпреди години поле се превръща в плододаваща гора-градина, огласена от детски смях и игри.

За нашето добро настроение ще се погрижим самите ние. Ето защо ви молим да развихрите въображението си и да се преоблечете като герой от приказка, книга, филм, пиеса и т.н., герой, който по някакъв начин ви е впечатлил и вдъхновил (освен Анастасия ;)) и по възможност да го изиграете, така че присъстващите да могат да го разпознаят. Стига да имате желание, не се чувствайте задължени. Нека да е от сърце! Също така на нашата открита сцена се чувствайте свободни да проявите своите скрити и явни таланти, било то в сферата на музиката, танцовото, театралното или цирковото изкуство. Животът е пълен с изненади и игри. Нека се изненадаме приятно и поиграем заедно! Носете си музикални инструменти и пособия за игра и спорт.

Тези от вас, които идват по-отдалече, могат да дойдат ден по-рано. Ето насоки как да стигнете до нас: 
http://www.izvorche.org/contact-us

Ще имате на разположение места за къмпингуване.
Моля носете си къмпинг оборудване като палатки, спални чували, шалтета, челници, посуда и т.н.
Ще имате възможност да си вземете душ в лятна баня със слънева вода и да ползвате компостна тоалетна (за който не знае, ще види и научи ползите).
Ще има осигурена питейна вода.
Ще научите още как се снабдяваме с ток и вода без да са ни прокарани жици и водопроводи.
Ще видите как децата ни се учат, играейки и играейки, се учат, което важи и за нас, техните родители, защото сред живата природа ние се намираме непрестанно в класна стая на открито. Ще видите как се грижим за градините си и какви са ръкотворните ни домове.

Въобще, има какво да видите, ако ви се гледа и да чуете, ако ви се слуша. От вас зависи как ще разберете и изтълкувате чутото и видяното. Отворени сме да чуем и за вашия опит, знания и мечти, защото за нас е важно да споделяме наученото и преживяното, за да общуваме пълноценно и да се обогатяваме взаимно.

В духа на братството и единството ви каним на обща вегетарианска трапеза, където всеки да донесе нещо домашно приготвено, вкусно и полезно. Така ще можем да си обменим интересни рецепти и да научим нещо ново.

Ще се радваме да бъдем заедно, за да направим празника по-пълен и жизнерадостен.

Ако имате въпроси, питайте и ще ви се отговори.

Благодарим ви!

Спонсори на Портал 12