Дамян Попхристов: Нашата цел е изграждането на духовни мостове! (ВИДЕО)

11.04.2016 г.
7320
Добавена от: Портал12
2 коментара
"Нашата цел е изграждането на духовни мостове между хората и народите!" Това заяви проф.Дамян Попхристов по време на откриването на семинарната част от втория ден на Международната конференция "Българският дух в Европа през вековете", която се проведе в сградата на Община Велики Преслав.

Събитието премина при изключително силен интерес, като залата предвидена за около 250 души не можа да събере желаещите да присъстват, като голяма част следиха с интерес лекциите насядали по земята или правостоящи по стените на помещението.

семинар за богомилите - Велики Преслав 2016

семинар - наследството на богомилите и тайното послание към българите

Лекциите бяха логически свързани и изключително интересни, като екипът на Портал 12 започваме публикуването на видео клипове без редакторска намеса с цел обективно приемане на информацията и посланията в тях.

Вижте приветственото изказване на проф.Дамян Попхристов:

 
Свързани публикации

24.03.2016 г.
20495

Какъв е генетичният код на българите и каква е мисията на нашия народ?

Според Дамян Попхристов наследството на българите в наши дни се предава чрез генетичния код, който носим. Той е наистина уникален, свързан е с мисията ни и с това, че българите наистина сме богоизбрани
13.12.2015 г.
50620

Проф.Попхристов: Пророчество на катарите предрича църква на Любовта (ВИДЕО)

Професор Попхристов обясни детайли за пророчеството на катарите и връзката му със зареждането на нашата планета с женска енергия на любовта и промяната на магнитната решетка на Земята
07.04.2016 г.
8027

Наследници на алцековите българи се завръщат у нас след повече от 1000 години

Днес привечер на летище София се очаква да пристигнат участниците в международния форум ‘Българският Дух в Европа през вековете’, които са от град Челе ди Булгерия в Италия и са преки наследници на алцековите българи.
 
Коментари: 2
 • ЙОРДАНКА ЖЕЛЕВА
  13.04.2016 г., 19:32 ч.
  0     0

  САМО ЕДИН ВЪПРОС МЕ ВЪЛНУВА ТЕЗИ ДНИ -ЗАЩО ИМАШЕ МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ И МЕЖДУНАРОДЕН СЪБОР ЗА БОГОМИЛИТЕ? КАКВО НЕ БЕШЕ РАЗДЕЛЕНО , ТА СЕ РАЗДЕЛИХА ФОРУМИТЕ?

 • Валери
  13.04.2016 г., 09:01 ч.
  1     0

  Трудно ще е с тези духовни мостове, предвид трудните времена, които следват, но пък тези духовни мостове трябва да върнат моралните устои и воля на хората. И точно сега е времето да се построят...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12