Търси

Да родим спокойно, лесно и приятно с метода Хипнораждане

Начало
26.09.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
26.09.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:ОЯ
Имейл:office@oya.bg
Какво е Хипнораждане?

Хипнораждане (Hypnobirthing) e цялостна система за пренатално обучение, при което се използват лесни техники на дишане, визуализации, лек масаж и дълбоки релаксации. Разглежда се подробно физиологията и психологията на раждането и какви са болничните процедури и възможни интервенци, които могат да ви бъдат предложени.

Целта е бъдещата майка да се освободи от всички свои страхове, да бъде максимално отпусната и спокойна, за да позволи на тялото си да извърши това, за което е създадено - лесно, бързо и безболезнено да роди своето бебе. До тук всичко е прекрасно на теория. На практика, обаче, за да се постигне едно такова прекрасно раждане, в повечето случаи стои солидна подготовка. Това е най - вече работа над себе си и изцяло и напълно да повярвате в женската си същност, в майката природа и да бъдете уверена в невероятният потенциал на тялото си,за да родите красиво и естествено.

Да, всичко това е възможно!

Тук идват на помощ знанието и разбирането как работят тялото и психиката на жената по време на родилният процес и как да им бъдете съзнателен и верен помощник, за да работят те в пълен синхрон. Разбира се, това е идеалният вариант, но всъщност при всички вероятни сценарии на едно раждане, и то в България, техниките на Хипнораждане ще ви бъдат от невероятна помощ.

Чрез метода Хипнораждане, всяка майка постига най-доброто възможно раждане, било то напълно естествено или асистирано. Тези техники ще ви бъдат вечен помощник, за да останете с приятни спомени и във всяка друга ситуация, несвързана с раждането. Всички татковци са специално поканени, за да разберат как и те биха били от полза в този специален момент и как да отказват безценна помощ и подкрепа на своите половинки. 

Лектор:
Дария Каменска
. Майка на щастливо 3 месечно хипно-бебе, сертифициран инструктор по Хипнораждане, йога учител и социален работник, която преподава и живее в Обединеното Кралство.

Вход: свободен

За записване: 087 600 47 08, office@oya.bg

Място: ОЯ / OYA

Спонсори на Портал 12