Търси

Да обичаш себе си

Начало
30.11.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
30.11.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Human Design Bulgaria
Имейл:p.blagoeva@gmail.com
Не можеш да обичаш себе си с ума. Човек има нужда от желязно основание, за да мрази себе си, понеже никой не се ненавижда просто ей така. Но за да обичаш себе си, не се нуждаеш от никаква причина и именно поради това е толкова трудно. Много хора никога не отиват отвъд някакво философско твърдение, което приемат или отхвърлят. По-голямата част от човечеството все още живее на нивото, на което да обичаш себе си изглежда някаква егоистична и нарцистична нагласа спрямо другите. 

Истината е, че да обичаш себе си има много малко директна връзка с другите, но има отношение към връзката, която имаш с живота като цяло. Това е взаимодействие между теб и съществуването, в което ти си този, от който се очаква непрекъснато да се адаптира и съгласува с постоянно променящите се обстоятелства. 

Чрез системата за дизайн на човека, да обичаш себе си е много повече от философски подход  към живота, понеже тя ви разкрива как да го правите в реално време и е нещо толкова просто, колкото е да живеете живота си и да поемате всяка глътка въздух като носител на своята заложена природа. В процеса на де-обуславяне от себе-омразата всеки Тип е необходимо да се изправи срещу своите дълбоки архетипни страхове. Всеки Тип има свой начин да получи потвърждение в експеримента, все едно се отваря за възприемането на таен език във взаимодействието между себе си и тоталността. 

В тази 3-часова сесия водещият ще деконструира най-дълбоките дилеми, които представляват сърцевината на всеки от 4-те Типа и как изправянето срещу тях е единственият начин, по който можем да приемем и интегрираме сянката им и след това да се наслаждаваме на светлината на един пробуден Аз, без постоянните намеси на ума. 

Водещ: Алокананд Диас - международен преподавател по Human Design 

Кога: 30-ти ноември 2016 г (сряда) - регистрация 18:30ч, начало 19:00ч до 22:30ч (2 сесии по 90 минути с 20-минутна почивка помежду им)

Къде: гр. София, хотел Сити Авеню, ул. Осогово 49
Цена за участие: 60 лв за единично участие в сесията на 30.11 и 100 лв общо за участие в двете вечерни събития - „Любовта и Не-азът“ на 29.11. и „Да обичаш себе си“ на 30.11.

* Местата са ограничени и участието е само с предварителната регистрация и потвърждение на посочените координати. 

За информация и записване: Петя Благоева – p.blagoeva@gmail.com, тел. 0889 37 19 36


град София, улица Осогово 49, Сити Авеню Хотел
 

Спонсори на Портал 12