Търси

Да Живееш Дизайна си - уъркшоп във Велико Търново

Начало
27.09.2019 г. от: 18:30 ч.
Край
29.09.2019 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Human Design Bulgaria and Paragon HD
Имейл:info@humandesignbulgaria.com
Телефон:0889 37 19 36
Лице за контакт:Петя Благоева
Системата Хюман Дизайн ни дава възможност за живот според истинската ни природа и ни учи как да вземаме правилни решения за себе си. Можем да използваме тази информация, за да открием собствения си житейски път и да се придържаме към него, като разберем конкретно какво ни отклонява.

“Да Живееш Дизайна Си” не е уъркшоп, в който се изучава Хюман Дизайн. Става въпрос за разкриване и преоткриване на собствената ви същност. Става въпрос за това да погледнете на себе си с различни очи. Става въпрос за това, че можете да сте човекът с уникално самосъзнание, който сте роден да бъдете.

В продължение на четири седмици стъпка по стъпка заедно ще разкрием какво казва Хюман Дизайн за механиката на същността ни и какъв отговор дава на следните въпроси:

• Какъв е ефектът на вашия Тип върху другите и какъв ефект има тяхната аура върху вас?

• Как да се докоснете по-дълбоко до собствената си уникалност, експериментирайки със Стратегията и Авторитета си?

• Ще разгледаме всеки от 9-те Центъра в графиката на тялото, независимо дали са отворени или дефинирани. Дали отворените центрове в картата ви ви саботират или носят потенциал, който да развиете?

• Кои модели на поведение ви обуславят и ви пречат да живеете собствения си живот?

• Познавате ли автентичните си способности, които са ви дадени, за да ги споделите със света в цялото им разнообразие и пълнота?

Този уъркшоп е едно трансформационно пътуване, което може да промени живота ви и е отворен за всеки, който желае да разбере основополагащите аспекти на човешкия дизайн. Той може да ви помогне в следващите ви лични експерименти, както и да ви изясни какво означава за вас да “Живеете Дизайнa Си”.

Всеки участник в този уъркшоп ще получи Индивидуален Анализ на собствената си карта от сертифициран Хюман Дизайн анализатор с 50% отстъпка от цената. Стандартната цена за индивидуален анализ е 120 лева с времетраене 60-90 мин.

Също така който желае може да се присъедини към срещите ни за подкрепа и споделяне, които ще се провеждат на всеки три месеца.

Аудио покана за уъркшопа можете да чуете тук: https://soundcloud.com/user-551762047/lyd-audio-invitation-diana

Водещ: Дияна Джордж Димитрова - фасилитатор на уъркшопа „Да Живееш Дизайна си“ и професионален анализатор, сертифициран от Международното Училище по Хюман Дизайн (IHDS)

Кога: 27-29 септември 2019 г. (регистрация на 27.09 от 18:00, начало от 18:30 до 21:00 ч., събота и неделя: от 10:00 до 18:00 ч).

Цена за участие: 320 лв. при плащане до 12-ти септември и 380 лв. след тази дата;

В цената за участие е включен професионален учебник, преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на Човека. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво.

При записване е необходимо да оставите рождените си данни, (дата, час и място на раждане), за да ви изработим предварително личната графика, която ще ви бъде необходима по време на курса.

Този уъркшоп е необходимо условие за тези, които биха желали да продължат със задълбочаване на познанията си по Хюман Дизайн в следващото ниво - Курсът "АБВ".

За информация и записване: Петя Благоева
info@humandesignbulgaria.com, 0889 37 19 36

Спонсори на Портал 12