Търси

ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР КОГИТАЛНОСТ БУРГАС

Начало
07.12.2019 г. от: 10:16 ч.
Край
08.12.2019 г. от: 10:16 ч.
Организатор:Митошка Петрова - МИМИ
Имейл:mitpetrova@gmail.com
ПРОГРАМА НА ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР КОГИТАЛНОСТ

Семинар на възможностите, който излиза извън рамките, за да представи човешкия потенциал по нов и уникален, непознат досега начин… Семинар, основан върху най-новите научни открития, за да покаже връзката с Източника, който всеки един от нас Е! Всичко е едно уникално и неделимо един-е-ние, в което… Всяка пешка Е цар!

ДЕН 1. – ТЕОРИЯТА
с приложение или какъв е смисълът от този семинар…
КОГИТАЛНОСТТА – що е то?
ОТКРИТИЯТА на науката по посока на енергийното изграждане на света.
НИЩОТО И НУЛЕВАТА ТОЧКА – идеи на философията или приложима реалност? Принцип на полярностите. Триединната енергия като основа на съществуването. Фракталите и холограмите – повторяема база, осъществяваща Живота…

ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВОТО – илюзия, парадокс и реалност… Защо пътуването в пространството е и пътуване във времето…? Що е енергия и информация и как да ги преобразуваме?
ДНК ИНФОРМАЦИЯТА – открития, доказателства и практическа промяна на нейното задание. Дифракционни решетки и проявления – как да променяме енергийната (вибрационна, дифракционна) причина, за да имаме различно следствие за всяко проявление в живота си?
ИЗБОРЪТ НА ПОСОКАТА – ключ към потенциала на Всичко, което Е! Пълната отдаденост към, на и за Всичко, което Е, реализира портал в потока на енерго-информационния Потенциал, сътворявайки неизчерпаема постоянна връзка между Източник и Проявление (личност)...

ДЕН 2. – ПРАКТИКАТА
или проверка на теорията чрез практическо действие
ХАРМОНИЯТА с Всичко, което Е – осъзнат избор за предизвикване на резонанс между дифракционните решетките, сътворяващи холограмата (тялото, света, реалността, всяко събитие и ситуация…)
ЕНЕРГИЙНИЯТ СВЯТ – изначално наличен достъп, който всеки може да осъществи. Навлизане в света на енергията, задаване на всякакъв вид въпроси и получаване на отговори. Епифизата – посредник и приемник на информация от Потенциала.
ПРЕРАЖДАНИЯТА – паралелни реалности, сътворени от осъзнат избор СЕГА. Пластичност и възможности за мигновена ПРОМЯНА на миналото и бъдещето. Теоретична и практическа проверка, че кармата е плод единствено и само на ИЗБОРА!
***
Това, което наричахме духовност и езотерика, днес е доказуема, проста и приложима практика. Знанието, което беше „заключено“, днес е достъпно за Всеки, тръгнал по пътеката на Търсенето с търпение, вдъхновение и отдаденост… Ключовете към това знание са в ръцете ни, а кодът на всеки от тях е индивидуален, уникален и неповторим – също толкова неповторим, колкото си и самият Ти! Всеки е Всичко, което Е… парченце от пъзела, подреждащо целия пъзел; искра от светлината, съдържаща цялата Светлина; ограничение в знанието, събрало цялата информация на Цялото…

Достъпът до всички „нива“ е отворен… Защото…
ТИ си (Източникът на) Всичко, което Е!
Лектори: Ивомир Димчев и Емилия Стойчева

ЦЕНА за двата дена е 120лв.
РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 17.ноември. 2019г. вкл.- 80лв
ЗА УЧАСТНИЦИ В АКАДЕМИЯ КОГИТАЛНОСТ - 50% отстъпка или 60лв.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

В БРОЙ ПРИ МЕН ОРГАНИЗАТОРА МИМИ ПЕТРОВА : 0879176870
ПО БАНКА :
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА кл.София
IBAN: BG54FINV915010BGN0QREP
ПОЛУЧАТЕЛ: МИТОШКА ЙОРДАНОВА ПЕТРОВА
ОСНОВАНИЕ: семинар Бургас

Спонсори на Портал 12