Д-р Емил Елмазов - Лекция за живите растения

09.10.2016 г.
6975
Добавено от: Портал12
Лекция на д-р Емил Елмазов за живите растения, комуникацията и влиянието на растенията и билките върху човек, съобразно неговото персонално проявление в Света.
Лекция по време на фестивала Здравей Здраве - Търговище, 08-и Октомври 2016
© Портал12
Коментари: 3
 • Александра
  24.10.2016 г., 23:39 ч.
  1     0

  ПРЕКРАСНА лекция!!! Сега още повече обичам растенията!

 • Филип до Труман
  10.10.2016 г., 11:05 ч.
  2     0

  Досега и аз не съм попадал на такава информация за такъв лимец от Украйна. Но зная, че има доста масиви в България. Преди като работих в тая сфера един земеделец се оплакваше във форума, че някой го зарибил да сее лимец, че много вървежно било и много се търсило в България, и продаваше 5 тона на по 50 стотинки за килограм, понеже не можел да намери на кой да го продаде. А търсенето не е чак толкова много. Няколко по-едри земевладелци като се объркат да засеят малко повече лимец за конвейра и ето ти излишък даже. Ние си купуваме лимец от едно младо семейство, което има като цяло зелено и устойчиво мислене и гледат лимеца на чиста земя в едно село. А има и други такива в различните краища на Бг Така че има откъде да се взима чист лимец и то доволно! Но този в магазина не го зная от къде е !!! Благодаря за лекцията

 • Труман
  10.10.2016 г., 08:29 ч.
  1     0

  По повод споменаването на лимец в лекцията на Елмазов - моля да споделите информация, дали в БЪлгария има толкова много лимец, че вече е навсякъде. Има ли шанс част от лимеца да е от Украйна и по-точно от Чернобилските полета. Лимецът е растението, което много успешно извлича радиацията от почвата и в Чернобил е пълно с такива лимецови полета, НО ПОСЛЕ ЗАРАВЯТ ТОЗИ ЛИМЕЦ много дълбоко и затискат с пластове мишама и полиетиленово съединения. Прокрадват се информации, че у нас е вкаран и разхвърлян в търгоската мевжа такъв чернобилски лимец, но за това няма конкретни доказателства.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12