Търси

Бремеността - красивата част на живота

Начало
03.07.2017 г. от: 18:00 ч.
Край
03.07.2017 г. от: 20:00 ч.
Организатор:Психологичен център Инсайт
Ако вие : 
 сте бременна ; 
 вместо еуфория изпитвате потиснатост и тъга; 
 чувствате се все по-виновна за тези си преживявания ;
 чувствате се все по-зле защото вместо приятни емоции и пеперуди в корема усещате страх и тревога как ще премине раждането; 
 задавате си въпроси каква майка ще сте ; 
 безпокоите се от голямата промяна в живота ви и как новата роля на майка ще се отрази на работата, на контактите, на времето ви; 
 понякога се чувствате неразбрана и сама, въпреки че сте обградена от близки и приятели и усещате близостта на партньора си; 
 срещате трудност да говорите за чувствата, които изпитвате пред близките, което само по себе си не е никак лесна задача ;
Ако имате желание и интерес да потърсите отговорите на въпроси, свързани с новата ви роля в живота, въпроси свързани с нови различни състояния на физическо и психическо ниво – заповядайте при нас в Психологичен център „Инсайт“ !

Ако сте опитали всичко, за което сте се сетили или са ви казали, за да излезете от състояние, което ви носи тревога или страх, или просто в което не се чувствате добре , но нищо не е помогнало, заповядайте в новосформиращата се група за подкрепа .
Нашата психообразователна група, структурирана около темата за бременността може да ви предложи : доверително място за споделяне на лични и общи преживявания ; подкрепа ; стратегии за справяне с тревожността, със страха и други неприятни за вас усещания и емоции . Споделянето на вашите чувства и преживявания с други хора, които преминават през същото нещо може да ви накара да се чувствате по-малко изолирана. Също така участието ви в група може да ви помогне да научите различни стратегии за справяне, използвани от другите хора.
Искате ли да опознаете по-добре промените , които настъпват по време на бременността - физически стрес, хормонален дисбаланс, промени във фигурата, както и множеството ежедневни преживявания, които оказват влияние върху емоционалното равновесие на бъдещата майка , и които ви създават дискомфорт, защото стратегиите ви справяне са се изчерпали ? 

Е , тогава ние от ПСИХОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР „ИНСАЙТ” сме тук , за да ви помогнем.

СТАРТИРА ДИСКУСИОННА ТЕМАТИЧНА ГРУПА
Бременността – красота и предизвикателство за всички Участници и Съучастници 


• Предизвикателство 1: За Бременната жена е фундаментална житейска промяна
• Предизвикателство 2: За Бащата е преход към нова отговорност като ръководна роля в живота на едно дете, но също така и ново отражение на настоящото му положение в обществото и в живота, на разбиранията му за семейните ценности.
• Предизвикателство 3: Във Взаимоотношенията между бъдещите родители , със страховете и очакванията на двойката за родителството като статут и отговорност.

БРЕМЕННОСТТА Е КРАСИВА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ В ТЕЖЕСТ ИЛИ ИЗОЛАЦИЯ.

Запазване на място в групата става след телефонно позвъняване.

Водещ: Весела Гологанова - 0898624335

Място: Психологичен център "Инсайт" - ул. "Иван Вазов" N 33, ет.3, офис 3.4, Пловдив

 

Спонсори на Портал 12