Търси

Божествена Тринергия на движение, звук и енергия - Кундалини йога, Мантри, Кристали, Звукотерапия

Начало
31.08.2019 г. от: 15:00 ч.
Край
31.08.2019 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Crown Of Eternity and ORFEA SONIC ENTER / Орфеа Звуков Център
Имейл:inerasounds@gmail.com
Лице за контакт:Mihaella Stoikova
Звездни приятели,
Каним Ви в ORFEA SONIC ENTER за Три дълбоко изцелителни и духовни срещи в Три Съботи, с Галина Тамбуро, гостуваща ни от Сащ.
Част от практиките на Галина ще бъдат съпроводени от звукотерапия с Мика, ще споделим заедно вокални хармонии, разучаване и пеене на мантри с Кристалните звуци от пеещите купи, изобилие от музикални инструменти и природни звуци.

ГАЛИНА И МИКА В ОРФЕА на
31.08 - Събота - 15-17 ч. - Кундалини Йога и Резонанси за Жизненост и Лъчезарност съпроводена от звуколечебни хармонии.
07.09 - Събота - 15-17 ч. - Песента на Сърцето с пеене на Мантри и Звукотерапия.
05.10 - Събота - 15-17 ч. - Силата на Кристалите - Водена медитация и Звукотерапия.

Божествена Тринергия на движение, звук и енергия с ясното съзнание за изцелителното резонантно взаимодействие между Кундалини Йога, лечителните свойства на Природните Кристали и Звукотерапията.

КУНДАЛИНИ ЙОГА И РЕЗОНАНСИ ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЛЪЧЕЗАРНОСТ
С Галина и Мика
31 август | Събота | 15-17ч.

Нека вдъхнем обновление, радост и лъчезарност в жизнената си сила с трансформиращия ефект на Кундалини йога, водена от Галина със съпровод от звукотерапия с Мика.

Кундалини йога (по Йоги Бхаджан) е древна и мощна технология за разширяване на съзнанието, възстановяване на връзката с душата и осъзнаването на истинската ни същност. Тя използва прости движения и пози, които почти всеки може да изпълни независимо от предишния си опит с йога. Това е една динамична комбинация от пози, движения, дихателни, медитативни и звукови упражнения, които стимулират и балансират нервната система и хормоналните центрове. Техниките задействат скрити целебни механизми в организма, които спомагат за съзнателното и безопасно активиране и насочване на енергията на Кундалини. Ефектът е дълбока трансформация във всички нива на съществуване - физически, умствен, емоционален и духовен и силата и често може да се усети още в първата ни практика. Процесът води до баланс, грация, спокойствие, яснота, удовлетворение и умение да навигираме всякакви предизвикателства от житейската ни реалност.

Практиката на Кундалини йога ще включва дълбока релаксацията с кристалните звуци от пеещи купи и изобилие от музикални инструменти или природни звуци.
Практиката е подходяща за всеки и не изисква предишен опит с йога.

ПЕСЕНТА НА СЪРЦЕТО - ПЕЕНЕ НА МАНТРИ И ЗВУКОТЕРАПИЯ
С Галина и Мика
07.09 | Събота | 15-17 ч.

Когато сърцето е отворено - живота се лее по вода. Думите и действията ни се леят от сърцето от дълбините на добре подхранена връзка с душата ни.

Каним ви да отворим заедно сърцата си с Галина от Crown of Eternity, която ще води кундалини мантри и медитации с жива музика - създавайки перфектна атмосфера за потопяване в потока на звука. И да се потопим в една дълбока интегрираща релаксация с Мика със звукотерапия от кристалните звуци на пеещи купи, изобилие от музикални инструменти или природни звуци.

Нека отворим пространство на вътрешно спокойствие и позволим песента на сърцето да избликне от финните потоци на прана, които се движат в нас. Нека да изпитаме енергията на посвещение на сърдечната чакра, където няма конфликт, където Небето и Земята се сливат заедно в баланс. Нека сърцата ни полетят с живата музика на Crown of Eternity и космичните им превъплъщения на свещенни мантри. Нека умът ви се разтопи в ефирна тишина от звуците на кристални купи и множество инструменти богати на обертонове поканвайки ни най-после да се освободим от болките на миналото и изпитаме себе си със събудено сърце в екстаз с неограничен капацитет за любов.

СИЛАТА НА КРИСТАЛИТЕ И МИНЕРАЛИТЕ - ВОДЕНИ МЕДИТАЦИИ И ЗВУКОТЕРАПИЯ
С Галина и Мика
05.10 | Събота | 15-17 ч.

Привличали ли са ви определени кристали, полускъпоценни камъни, или бижута? Копнели ли сте да развиете вашата директна връзка, усет и разбиране в споделените от тях енергия и мъдрост? Всеки кристал притежава специфична вибрация и въплъщава определена архетипна енергия. Носенето на кристали, минерали или бижута обаче има минимален ефект ако не работим с тяхната енергия съзнателно. Да се научим заедно как да настроим своята сетивност и да развием интуитивна, интимна и автентична връзка с кристали и минерали. Ако се обърнем към тях с почит и се потопим в тяхната енергия с въплътено присъствие и осъзнатост, те започват да ни разкриват забравени възможности за възприятие и изражение и да ни учат относно всички нива на съществуване - физическо, емоционално, умствено и духовно. Нека се учим заедно как да се грижим за нашите кристали, как да общуваме с тяхната енергия по начин, който ги превръща в съюзници и катализатори за нашето лечение и еволюция на съзнание и ни показва по-дълбоко нашата свързаност в мрежата на живота.

Ще практикуваме водени медитации с помощта на колекция от кристали, които ще ви бъдат предоставени. Ако имате собствени любими камъни и минерали, може също да ги донесете и използвате по време на практиката.

Галина ще бъде нашия водач във вълшебния свят на минералите. Мика ще ни обгърне с блаженните кристални звуци от пеещи купи, множество инструменти и природни звуци като съпровод на нашите медитации.

В ORFEA SONIC ENTER ул. Деян Белишки 60 кв. Гоце Делчев
Предвидени са максимум 15 - 17 места, за да може всеки да получи нужното внимание по време на практиката.
Вратите се отварят в 14:30ч.

ЗА ВАШАТА РЕГИСТРАЦИЯ - имейл, на лични във FB

Вход за едно посещение с предварителна регистрация 35лв
на място 40лв

Ако искате да посетите Трите събития
с предварителна регистрация пакетна цена – 90лв.
на място 110лв.

От Нас в Орфеа - заредена вода, чай, йога мат, матрачета или столове, възглавници и одеяла.

За индивидуална и групова звукотерапия - музикални инструменти, лечебни камертони и масажна звукововибрационна маса и компютърен тест по гласа.

От Вас – Моля елате на време в удобно облекло за йога и практики. Желателно е нещо за стъпалата / чорапи или търлъци / за релаксиращата част към звукотерапията.

Организатори на събитието:
ORFEA SONIC ENTER,
гр. София
ул. Деян Белишки 60, кв. Гоце Делчев посока Южен Парк

Намираме се на 5 мин от бул.Тодор Каблешков с последна спирка на рейсове 7, 73, 74, 76, 204, тролей 8

Благодарни сме, че сте част от нашия живот и очакваме да ви видим скоро.
Любов & Светлина

Спонсори на Портал 12