Търси

Благотворителен базар за Йордан Петров

Начало
17.07.2016 г. от: 14:00 ч.
Край
17.07.2016 г. от: 20:00 ч.
Организатор:The Gallery
Благотворителен базар "Алъш-вериш" vol 2 за Йордан Петров

Отново Бар „The Gallery“ ще се превърне в домакин на единственото по рода си събитие в града, което озаглавихме „Благотворителен базар „Алъш-вериш““. Ще имате възможност да създадете импровизирани сергии, в които може да продадете на другите ненужни предмети от вкъщи – книги, дрехи, сувенири, картини, фотографии, бижута или каквото ви хрумне - всичко, което смятате, че може да бъде необходимо на някой друг. 

Продължаваме напред с поредното ни издание, което ще се състои на 17 юли (неделя) от 14:00 до 20:00 ч. Събраните пари ще ги дарим на Йордан Петров. 

Ние вярваме, че съвкупността от малките добрини могат да създават чудеса

„С много болка пиша тези редове. Семейството ни се нуждае от вашата помощ и подкрепа. На нашият син поставиха диагноза: ходжкинов лимфом трети стадий В. До преди седмица се съмнявахме, не искахме да повярваме и приемем тази диагноза, но за наше огромно съжаление тя се потвърди. За лечението на Данчо са необходими 50 000 лева. Това е сумата за дванайсет химиотерапии, които ще бъдат проведени в ANADOLU,JOHNS HOPKINS MEDICINE.
Ще извървим много дълъг, бавен и труден път. За нас няма нищо по-важно от това детето ни да оздравее!“, казва майката на Йордан.
Към събитието ще се присъединят родителите му и приятели!

В успешното пилотно издание на благотворителния базар „Алъш - вериш“, който се състоя на 3 юли се включиха целия екип на The Gallery, популярния писател на трилогията РАЙ – Радослав Гизгинджиев, Малко магазинче, екипът на детски център Джамбалая, служители на ДМСГД, гр. Дебелец, семейства с деца и други граждани. Събрахме сума, която дарихме за сензорната зала в ДМСГД, гр. Дебелец.

Онези от вас, които натрупат най-добър капитал от продаденото ще бъде наградени с ледена домашна лимонада от бара. 

Събитието ще започне от 14:00 ч. и ще продължи през целия ден, а вечерта заедно ще отпразнуваме, че заедно сме помогнали на някого, че сте се отървали от ненужни за вас предмети, забавлявайки се с хубавата музика, която ще ви пускаме. 

ВАЖНО: Очакваме предварително най-запалените ентусиасти, които ще продават около бара да се свържат с нас на телефон: 0878 75 22 23 / 089 542 4427 или да пишат на стената на събитието, за да конкретизираме позицията на импровизирания им щанд или определени идеи, които имат.

Повече за Йордан Петров:
Йордан е завършил бакалавър „Финанси” във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”, а в момента учи магистратура „Публични финанси” във Варненския икономически университет. Той е от Павликени и като повечето млади хора Данчо желае да получи добро образование, като завърши магистратурата си, и да започне да гради кариера. В момента обаче единственият приоритет за него е да пребори болестта.

Ако искате да помогнете на 23-годишното момче в битката срещу рака, може да направите дарение на банковата му сметка и тук:

ДСК
клон 0408
гр.Павликени
пл."Свобода" 6
Йордан Огнянов Петров
BIG код- STSABGSF
IBAN: BG48STSA93000023630269 - BGN
BG41STSA93000023630298 - EUR
BG09STSA93000023630292 - USD

Спонсори на Портал 12