Търси

Благотворителен Великденски Базар

Начало
22.04.2016 г. от: 09:00 ч.
Край
23.04.2016 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Движение на Българските Майки - Пазарджик
Имейл:dbm_pz@abv.bg
Движение на българските майки - звено Пазарджик Ви кани на своят благотворителен Великденски Базар на 22 и 23 април от 9ч. до 19ч. на площад "Константин Величков" - Тортата, където ще можете да се насладите и закупите ръчно изработени сувенири, изпратени ни от наши приятели и съмишленици от цялата страна.

Традиционно, част от събраните средства ще бъдат насочени към успешното продължаване на проектите на ДБМ-Пазарджик, а именно:

Програма „Стъпка Напред” – присъждане на стипендии на деца, лишени от родителска грижа, с отличен успех или талант, настанени за отглеждане в КСУДС гр.Брацигово за 6-та поредна учебна година;

Програма "Работилница за усмивки" - ежемесечни работилници за приложни изкуства, за децата настанени в ЦНСТ 1 и 2 Лесичово, както и ФСУ "Жулевия Дом".

Програма „Приеми ме – всяко дете у дома, не в дом!” – подпомагане на приемни деца от Община Пазарджик.

Целта на всеки наш Благотворителен базар, освен набирането на средства, е както да призовем чувството за отговорност и състрадателност на пазарджишката общественост, така и да заздравим положените основи на благотворителност и взаимопомощ като част от управлението на община Пазарджик, както и да пробудим и призовем към съпричастност и толерантност към „ничиите” деца.

Очакваме ВИ!

Ще ни познаете по усмивките :)

 

Спонсори на Портал 12