Търси

Безплатно: Женската енергия и как да я отключим в ежедневието

Начало
13.05.2017 г. от: 14:00 ч.
Край
13.05.2017 г. от: 16:00 ч.
Организатор:Jasmine Woman's Spirit House, Essential Moments by Elena Mateeva, Silvia Mateeva
След силния интерес към първото издание, провеждаме събитието в обогатен вариант отново!

Толкова много четем и слушаме за женската енергия. Като жени знаем, че искаме да я събудим и увеличаваме. Но често имаме мъгляви представи за това какво точно представлява и най-вече - как НАИСТИНА ДА Я СЪБУДИМ в ежедневието.

Добре дошли на това БЕЗПЛАТНО събитие, на което ще дадем яснота по най-важните и наболели въпроси на жените по тази тема:

* Какво наистина означава да си в женската енергия и за кое само се заблуждаваме, че е част от нея
* Какви последици и трудности се появяват в живота на жената, ако подтиска своята женска енергия и не живее през нея достатъчно
* Какви заболявания тръгват от това подтискане и какъв е пътят обратно към женското здраве - емоционално и физически
* Как да освободим НА ПРАКТИКА извора на женската енергия от стари и неотработени емоции/ обиди/ разочарования, вместо само да четем за това и да го желаем на теория
* Кои практики и упражнения за вдигане на женската енергия са най-подходящи да се правят в група
* Кои упражнения и малки техники можем лесно да правим всеки ден вкъщи, за да засилваме този процес с всеки ден
* Какви малки тайни техники ни помагат да се свързваме със силата на матката във важни за нас ситуации.

Регистрация и запазване на място чрез попълване на анкетата тук: http://bit.ly/2p5Tbh2

Фокусът ще бъде върху това как да случваме тези красиви процеси НА ПРАКТИКА, в ежедневието ни, вместо само да дадем общи теории, които после да не знаете как да приложите.

Целта ни е да си тръгнете с ясна идея как от следващия ден можете да започнете да променяте своя живот към повече увереност, любов, спокойствие и чудеса... ако сте готови да се върнете към истинската сила на своята вродена женска енергия.

Водеща: Силвия Матеева, една от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц (танца на женската енергия)у нас, обучавана при Натали Вита от Москва. Треньор за женска енергия, изкуството на флирта и цялостно женско щастие. 
Работила с вече над 2000 жени в различни градове на България за отключване на техния женски потенциал.

Ко-водещ: Ирина Вълчева-Кръстева, автор на статии и книги и консултант на тема партньорски взаимоотношения. Нейният първи роман "Докато търсех любовта, намерих себе си, а после теб", издаден с псевдоним Мария Ивайлова разказва за нейния личен път към любовта през личностното и духовното израстване. 

****************************************

Събитието е БЕЗПЛАТНО, но е НЕОБХОДИМА РЕГИСТРАЦИЯ чрез попълването на следната анкета: http://bit.ly/2p5Tbh2

За да ЗАПАЗИТЕ СВОЕТО МЯСТО, молим да попълните анкетата спонтанно и откровено - отговорите няма да бъдат публикувани по никакъв начин. Те служат единствено за това да подобряваме програмите, събитията и курсовете, които ви предлагаме.

**********************
**********************

Безплатното събитие ще бъде последвано от СПЕЦИАЛНА СЕСИЯ МАНДАЛА ТАНЦ за жените, които искат да изпитат още тогава най-силната практика за вдигане на женската енергия.

Мандала Танц ще продължи от 16:00 до 18:30ч.
Цена за участие: 20лв.

Вижте повече за ефекта и ползите от Мандала: 
http://djavarava.com/mandala-dance-practice/ 

Водеща: Елена Матеева, една от първите сертифицирани треньорки у нас за Мандала Танц и практики за изчистване на маточното пространство. Посветена на работата с женското тяло и неговите начини за изцеление отвън и отвътре.

Ще се радваме да споделим този следобед в уютната обстановка на Галерия Графити в сърцето на Варна, за да си говорим открито и автентично по най-важните женски теми, предизвикателства и пътища за сбъдване. 

До скоро, красавици ;)

 

Спонсори на Портал 12