Търси

Безплатна Прегръдка ДВЕ

Начало
10.10.2016 г. от: 10:00 ч.
Край
10.10.2016 г. от: 13:00 ч.
Организатор:Александрина Гаврилова
Здравейтеееее :)))) Прегръщате ли се редовно??? Надявам се го правите всеки ден по няколко пъти!!! Преди две години на 30.07 организирахме една такава "операция" под името "БЕЗПЛАТНА ПРЕГРЪДКА" !!! Бях много приятно изненадана, че има хора, които много ни се радваха и ни прегръщаха! Преди седмица получих съобщение във фейсбук - "Хайде, няма ли пак да направим FREE HUG, имам чувството, че дори и да съществуваме само с висока вибрация не е достатъчно, да я предадем нататък, а?" !!!
Мисля, че дойде време да го направим отново!!!!!!

Проектът "Безплатна прегръдка" е сам по себе си уникален! Всеки, който спре и пожелае, може да ни прегърне, както и ние него :) Абсолютно безвъзмездно. Много добро упражнение, избрахме да сме наблюдатели!

Ще видим, колко хора ще ни гледат странно. ще ни заобикалят отдалеч, ще ни помислят за откачени и колко малко хора ще свалят маските си и ще ни прегърнат, ще ни се зарадват искрено и ще отворят сърдечната си чакра!

Колко човека ще подминат и колко от същите тези, които са ни заобиколили, биха се спрели на дегустаторска промоция "безплатен салам" в някой хипермаркет?!! Не е ли абсурдно? Може да се направи и изследване, което да покаже доколко хората са се превърнали в не-хора, отбягвайки истинската честота на ЧИСТАТА любов, предпочитайки я пред салама да речем!....

"I went out to a party one night and a completely random person came up to me and gave me a hug. I felt like a king!" ~Juan Mann 

НИЕ ПРАВИМ ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СЪЗДАТЕЛЯ НА БЕЗПЛАТНАТА ПРЕГРЪДКА!!!

Нека се прегърнем и да усетим, че сме едно цяло!

Нека се обичаме!

град София, булевард България 1, Национален Дворец на Културата
 

Спонсори на Портал 12