Търси

Беглик Таш - *Битката на мисионерите* с Валя Лунгарова

Начало
30.01.2016 г. от: 12:00 ч.
Край
01.02.2016 г. от: 12:00 ч.
Организатор:Семинари За Духовно Развитие
Имейл:d.seminari@abv.bg
За да разберем кои сме, трябва да познаваме историята си и наследството, което ни е оставено и за което времето вече е дошло.

Каква е връзката ни с Египет? Каква е връзката между Беглик Таш, Аркутино и остров Свети Тома? Същата тази връзка, за която е знаела и Людмила Живкова!

Събитието се казва 'Битката на мисионерите', защото ако до момента сме се подготвяли и обучавали, вече ще преминем към реални задачи. Приключението ще стартираме още в групата под формата на игра и ще се разделим на отбори. Всеки отбор ще си има специални фланелки. И както всеки път, и този няма да мине без изненади!

Цената е 165 лв.

В нея се включват 2 нощувки, всички закуски, обяди и вечери, както и семинарите. За деца до 8 години спането е безплатно. Детска кошарка е 5 лв., разтегателно легло за дете е 10 лв. За деца ползващи разтегателно легло и храна, цената е 66 лв. Менюто ще бъде вегетарианско. Ако някой желае месно, моля да го посочи в имейла.

За да гарантирате вашето участие е нужно да внесете капаро от 80лв. (за човек) на сметка: BG90UBBS80021099632930
BIC(SWIFT): UBBSBGSF - получател Владимира Венелинова Лунгарова-Борисова.

Останалите пари се доплащат в деня на пристигането. След като платите, трябва да изпратите имейл на адрес: d.seminari@abv.bg с информация: двете имена, телефон за връзка и снимка на платежното, за да може да съставим списък за стаите. Важно е да напишете имената и на тези, за които ще платите, ако ще идвате с други хора.

За всякакви въпроси относно събитието – Никифор 0882619419

Ще гостуваме в хотелски комплекс "Сънрайз" гр. Приморско.

 

Спонсори на Портал 12