Търси

Базов курс Пътят на шамана

Начало
03.09.2016 г. от: 09:30 ч.
Край
04.09.2016 г. от: 17:00 ч.
Организатор:Пътят на шамана
Имейл:shaman.waybg@gmail.com
Базов курс “Пътят на шамана”

Курсът „Пътят на Шамана” е практическо обучение в същността на шаманизма за навлизане в шаманско състояние на съзнанието, лекуване и изграждане на различно духовно възприятие.

Методът е разработен от д-р Майкъл Харнър и преподаван вече повече от 30 години на пет континента в създадената от него Фондация за изследване на шаманизма. Доктор Харнър е признат като един от най-големите авторитети в света в преподаването на практически шаманизъм и успешното му адаптиране в ежедневния ни живот. Системата му е разработена след половин век антроположка работа в Северна и Южна Америка, експериментални проучвания и личен опит, базира се на универсални и всеобщи принципи. Основава се на есенцията на шаманизма, а не на конкретни културни особености и специфични видове шаманизъм. „Шаманизмът е пътека на знание, не на вяра, а това знание е емпирично и се получава чрез практическо изживяване.” - Майкъл Харнър.

Участниците ще бъдат водени в шаманското пътуване с помощта на ритмично биене на тъпан, както и с други техники, за да навлязат в шаманско състояние на съзнанието с цел събуждане на неподозираните във всеки от нас духовни способности. По време на този курс ще научим как да се възползваме от шаманското пътуване, за да си възвърнем духовната сила и здравето и как шаманизма може да ни е от полза в ежедневния живот за да изцелим себе си, другите и нашата планетата.

Водещ: 
За втори път водещ на курса ще бъде Петя Бъчварова, гост-преподавател на Фондацията за изследване на шаманизма. Петя се обучава по метода на Майкъл Харнър от 2012 г. насам и е първата българка, която получава правото да обучава по неговата система. 

Цени за нови участници:
Ранни плащания до 16 август – 130 лв.
След 16 август – 150 лв

Цени за стари участници- плащане до 16 август:
30% за участвалите вeднъж в базисния семинар. Крайна цена: 100 лв.
50% за участвалите 2 или повече пъти в базисния семинар. Крайна цена: 70 лв. 


Какво да носите:
- удобни и свободни дрехи, топли чорапи, при нужда и леко одеало;
- одеало или постелка за седене и лежане на пода;
- шалче (50 х 50 см) в тъмен цвят за покриване на очите;
- грапав, необработен камък приблизително с големината на грейпфрут;
- тетрадка и молив/химикалка;
- тъпан и/или дрънкалка (ако имате такава)

Участниците, които завършат „Пътят на шамана”, могат да участват в курса „Лекуване чрез извличане на болестта от тялото”, който ще се проведе на 24-25.09 с водещ Михаел Хаслингер (Австрия), преподавател на Фондацията за изследване на шаманизма на Майкъл Харнър от 1994 г., както и заместник-директор на Европейската фондация за изследване на шаманизма.

За повече информация:
Ивета Бургаджиева – 0888 613 083; 
Димитър Венков – 0878 522 789


Facebook: Пътят на шамана; e-mail: shaman.waybg@gmail.com

град София, улица Сердика 25, Зала Сердика
 

Спонсори на Портал 12