Търси

Балансиране на 7-те основни чакри - Тематична ин йога

Начало
08.08.2019 г. от: 18:30 ч.
Край
19.09.2019 г. от: 18:30 ч.
Организатор:Devi Flow / yogamandala / Mandala Events
Имейл:info@yogamandala.net
Телефон:089 448 8809
Сайт:www.deviflow.com/devi
Каним те на една магическа поредица, която стъпка по стъпка ще отключи енергията в чакрите ти и ще позволи на потока от жизнени сокове да разшири съзнанието, да подобри функциите на ендокринната система и органите в тялото ти, за да изпиташ благоденствие на всички нива.

В тези ароматни 7 сесии ще изследваме темите и органите на всяка чакра,

ще ги укрепваме и ревитализираме чрез полагане на блендовете на 11 moons за всеки център, ще препрограмираме ума чрез утвържения, специално подбрани асани за работа със съответните органи и системи, активиращи мантри и лечебни звуци.


Чакрите са енергийни центрове в човешкото тяло, които на физическо ниво кореспондират на жлезите с вътрешна секреция и управляват органите, разположени в зоната на съответната чакра.

Основните чакри са 7 и те се свързват с различни нива на съзнанието. Състоянието на чакрите влияе на здравето, емоциите и светоусещането ни. Ние също можем да влияем на функцията на чакрите си чрез практики, като йога, дишане, медитация, разходки в природата, храни, утвърждения и етерични масла.

Ин йогата е липсващото звено в динамиката на днешният живот. Нашият ден е изпълнен с множество ЯН действия – ние общуваме с другите, движим се, понякога дори препускаме през ежедневието, за да се справим с натоварените си графици. Информацията, която внасяме в системата си е толкова много, че понякога не можем да я преработим и това предизвиква стрес, безсъние, раздразнителност, депресия и други неблагоприятни състояния. Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка – тази триизмерна биологична тъкан, която обгръща всяка фибра, нервно окончание, кръвоносен съд, всеки орган и дори прониква до костния мозък. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира и интегрира.

Цена: 13 лв / практика;
Карти важат

Водеща – Деви

25 юли Изобилие и сигурност - 1 чакра Муладхара
1 август Сакрални моменти - 2 чакра Свадистхана
8 авугст Фокус и мотивация - 3 чакра Манипура
22 август Любов и приемане - 4 чакра Анахата
29 август Чистота и истина - 5 чакра Вишудхи
12 септември Ясно виждане - 6 чакра Аджна
19 септември Буда съзнание - 7 чакра Сахасрара

Спонсори на Портал 12