Търси

Аюрведичен готварски курс в Стара Загора

Начало
27.09.2016 г. от: 18:00 ч.
Край
02.10.2016 г. от: 21:00 ч.
Организатор:Център за щастие Изкуството да живееш Стара Загора
Аюрведа не само лекува, но може и да предотврати повечето заболявания, която я прави мощен, природосъобразен подход при здравеопазването. Повечето заболявания се появяват поради неправилно хранене. Аюрведичният готварски курс е метод за персонализиране на храната, което подкрепя личния оздравителен процес. По време на него, човек се научава да приготвя съзнателно храната си, вземайки предвид личната си телесна конституция.

Какво представлява курса "Аюрведичен готварски курс"

Аюрведа е древна индийска система за природна и холистична медицина. Когато се преведе от Санскрит, Аюрведа означава “наука за живота” (на санскрит коренът Аюрозначава “дълголетие” или “живот” и веда означава “наука”). Аюрведа дарява с познания за това как чрез правилно хранене да се предотврати заболяване и как да се премахне причината за него.

Практична демонстрация за правилно приготвяне на храната без мазнина. Какво представлява хранене, съобразено с нашата телесна конституция. Открий заместители на рафинираните храни и нови домашни лекове. Ползи от аюрведичното готвене.

Приложение в ежедневието на наученото от курса, допринася за по-добро благосъстояние, повече енергия, освобождаване от депресия и страхове, емоционално равновесиe, повишени оздравителни сили, поддържане на здрав ум и здраво тяло.

Курсът е четиридневен и ще се води от Албена Георгиева, която е завършила комплексно обучение в Германия за кулинарните аюрведични курсове.
Мястото - Център за щастие Изкуството да живееш


Цена на курса: 84 лв
за учащи и пенсионери 64 лв
за повтарящи курса 34 лв


град Търговище, улица Славянска 2, ет.3, ап.9
 

Спонсори на Портал 12