Търси

Авторски тренинг на Гузал Тажибаева - Орнаменти на сърцето

Начало
11.09.2019 г. от: 18:30 ч.
Край
13.09.2019 г. от: 21:30 ч.
Организатор:Норбеков България
Телефон: 0878208535
Лице за контакт:Гузал Тажибаева
Скъпи приятели, каня Ви на практическия тренинг – „ Орнаменти на сърцето“.

Всеки от нас се ражда с чисто сърце. В процеса на опознаване на света губим своята невинност и чистота. Гневът, ненавистта, злобата, обидите, завистта, недоволството..., всички тези състояния подобно на ръжда започват да покриват сърцето ни, закривайки го от Божествената светлина и любов.

Още от дълбока древност хората са търсели възможност да си върнат тази чистота, създавали са практики, усъвършенствали ги и ги предавали на „посветените в знанията“. Една от тези практики - „полиране на сърцето“ служи за освобождаване на сърцето от "ръждата"- от неблагодарността, от съмненията в себе си, от страховете, от ниското самочувствие... Тя води до натрупване на благодат в сърцето Ви и възстановяване на интуицията.

Натрупването на благодат се превръща във Ваша психична сила. Когато се научите да я концентрирате с усилие на волята, вие започвате да влияете въху текущата ситуация и на бъдещите събития, да привличате нужните ви хора и специалисти за осъществяване на целите си, да създавате нови възможности и прекрасни взаимоотношения.

В процеса на тренинга ще се запознаете със суфи практики, които са в основата на измененото състояние, ще се научите да удържате сърцето си в чистота от лошите влияния, ще активизирате свръхчувственото си възприятие и интуиция. Акцентът в работата ще е насочен към практическото приложение на способностите ви към вашия живот.

Очаквам ви!
Гузал Тажибаева

Противопоказания: психически заболявания и прием на психотропни медикаменти.

Продължителност: 3 дни по 3 часа
Цена : 180лв
 

Спонсори на Портал 12