Астрономи уловиха доказателства за гигантски плазмени структури около Земята (ВИДЕО)

16.06.2016 г.
12781
Добавена от: Портал12
2 коментара
Астрономи уловиха доказателства за наличието на гигантски плазмени структури около Земята. За първи път, астрономите имат визуално доказателство за съществуването на тръбни плазмени структури, които се намират в най-вътрешните слоеве на магнитосферата обграждаща планетата ни.

"Повече от 60 години, много от учените са вярвали в съществуването на тези структури, но за първи път има визуални изображения и доказателства за тях", обясни Клио Лой от Центъра за върхови постижения в астрофизиката (CAASTRO) и член на Школата по физика в Университета на Сидни.

Откритието на плазмата около Земята е много странно и обяснява чисто физическите смущения, които възникват години наред в спътниковата комуникация в гражданската и военна авиация.

Към момента учените са доказали, че плазмата се йонизира от слънчевата светлина, както и , че има много странни форми, които се менят (по неясни към момента обстоятелства), но най-често приличат на тръби.

Позицията на плазмените "тръби" е на около 600 км над земята, в горната част на йоносферата, след което вече се появява плазмо-сфера. Това е зоната, където свършва неутралната атмосфера и става преход към плазмата на Космоса.

Според някои алтернативни изследователи, плазмената обвивка може да е свързана с общата психика на Земята или с паметта на хората. Според някои древни езотерици пък, плазмата около Земята служи за ограничение във визуалните и сензитивни способности на хората, които все още не са готови да видят Голямата истина и имат нужда от определени ограничителни условия за да се развиват на планетата. Най-разпространено обаче е твърдението, че прото-плазмата около Земята служи като портал, през който душите слизат на планетата, както и като "чакалня" и "зона за изпращане" на мъртвите (зона на 40-те дни); място което е наситено с памет и времеви коридори.

 
Свързани публикации

26.05.2016 г.
20527

Българският учен д-р Тимен Тимев представи нова теория за времето (ВИДЕО)

Времето е този общ темпорален облак, в който плува енергетично-геометричната топка на вселената. Не трябва да разчитаме на нашата енергетична душа, защото енергията е низшият статус на времето.
18.12.2015 г.
20003

Учени обявиха първи доказателства за изкривяване на време-пространството

Изследователите са регистрирали усукване на тъкънта на пространството и времето, чрез данни анализирани на база рентгенови лъчи идващи от диск с отломки на звезда, завихрена около черната дупка H1743-322
28.05.2016 г.
68011

Елеазар Хараш: Бог е по-дълбок от реалността! (ВИДЕО ИНТЕРВЮ)

Представяме ви пълното видео интервю на Портал12 с писателя, езотерик и духовен напътственик - Елеазар Хараш. Основна тема в разговора е творчеството и посланията на белгийския писател, драматург и мистик - Морис Метерлинк.
25.05.2016 г.
4008

Учени хвърлят светлина върху тъмната материя на човешкия геном, която наподобява Космоса

От 3 милиарда букви в човешкия геном, само два процента формират т.нар. протеиново кодиране. Според новите научни данни некодиращите РНК имат важна роля в генното регулиране.
25.05.2016 г.
1170

Астрофизици: Короналната маса от Слънцето изкривява космическото време на Марс

Короналната маса от Слънцето изкривява космическото време на Марс. Това установиха астрофизици от Европейската космическа агенция. Те стигнали до откритието след като изследвали  загадката на тайнствения шлейф, възникващ периодично над повърхността на Марс
Коментари: 2
 • драг
  26.07.2016 г., 22:02 ч.
  0     0

  колкото повече технологиите се развиват... толкова ни шантажират умовете.....!  

 • lu
  17.06.2016 г., 23:24 ч.
  2     1

  gluposti , zemqta e ploska...  

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12