Търси

Аспекти на живота София

Начало
18.05.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
18.05.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Пътешествие към щастието - Боян Анов
Имейл:aspectsoflife@pateshestvieto.com
Aспекти на живота е събитие, което се превръща в уникално упражнение по личностно развитие, често водещо участниците до дълбоки прозрения за собствения им живот чрез специално създаден формат на общуване. В основата на събитието са петте основни аспекта в човешкия живот –Здраве, Отношения, Финансово изобилие, Духовно осъзнаване и Пътешествия. Всеки от участниците има възможността да общува с пет други участника за по 30 минути на всеки от петте „аспекти на живота“. Общуването се извършва по двойки на случаен принцип, като се използват специално подбрани въпроси, които да провокират размишление и дълбоки отговори.

Целта на събитието е участниците да се замислят какво се случва в техния живот по всеки един от тези житейски аспекти и да ги насочи към начини за развитие във всеки един от тях. Уникалното в събитието е точно съчетанието на тези пет аспекта на едно място, напомняйки на хората за важността на всеки един от тях и за нуждата от баланс в живота.

Друга от целите на събитието е да събере на едно място и да запознае осъзнати хора, които се интересуват от здравословен начин на живот, личностно и духовно развитие. 

Последният елемент и цел на събитието „Аспекти на живота“ е да подобри уменията за общуване на участниците. Това се извършва чрез определени мисии, които се теглят в началото на събитието и имат за цел да фокусират вниманието на участниците върху развитието на точно определено умение в общуването. Това може да бъде например подобряване на очният контакт при разговор, по-съзнателно използване на думите или усвояване на определени елементи от езика на тялото. Самите мисии биват произволно изтегляни от участниците в началото на събитието и съдържат включена кратка и полезна информация, свързана със съответната мисия, която да им помогне при изпълнението й. По този начин участниците не само научават нещо ново при всяко участие, но и получават възможността да го практикуват веднага в разговор с другите участници, което води до моментално личностно развитие!

Всеки месец, на събитието присъства и специален гост, който се включва като участник и с който участниците ще могат да се срещнат, а по възможност и да пообщуват лично с него, ако го срещнат в жребия. Гостите ще са хора, които също се развиват като всички останали, но са постигнали някакви успехи в един или повече от житейските аспекти, които обсъждаме на събитието. Това може да са треньори и консултанти по личностно развитие, нутрициолози и диетолози, фитнес инструктори, психолози, писатели, финансисти, пътешественици, йога преподаватели, собственици на бизнеси,свързани с "аспектите на живота" и много други различни видове специалисти, с които запознанството и общуването би било полезно и приятно и би вдъхновило участниците да се развиват още повече.

В края на събитието се теглят и награди чрез жребий. Наградите са свързани с различните аспекти на живота и целта им е да стимулира развитието в тях. 

Цена за участие:
15 лв. - предварително плащане
20 лв. - плащане на място

Допълнително се изисква консумация от 10 лв.

Повече за самото събитие, включително и кой ще е гостът този месец и какви ще бъдат наградите, може да научите тук: 
http://pateshestvieto.com/predstoyashti-sabitiya/aspekti-na-jivota-sofia-18-mai-2016/

Общо представяне на събитието Аспекти на живота може да откриете тук: 
http://pateshestvieto.com/aspekti/

Дата: 18 май, сряда, 19:00 - 22:00
град София, ул. Уилям Гладстон 2, чайна-ресторант Веда Хаус

Спонсори на Портал 12