Търси

ArTBoX - Фокус Лято

Начало
14.05.2016 г. от: 14:00 ч.
Край
15.05.2016 г. от: 18:00 ч.
Организатор:Сдружение Петя Павпович
Имейл:photo@photosynthesis.bg
На 14 и 15.05.2016 г. в галерията и градината на ФотоСинтезис Арт Център ви каним на ArTBoX: Фокус Лято! С летния полъх ни обземат мисли за море, слънце, веселие, романтика, звездни нощи...и, разбира се, красота, свобода, артистичност! В ArTBoX - Фокус Лято сме поканили изключително атрактивни артисти да представят своето уникално творчество! И както всеки път досега, вярваме, че ще ви изненадаме приятно и че всички заедно ще се забавляваме, докато творим! 

На 14.05.2016 г., събота, събитието е от 14:00 до 18:30 часа. Каним ви след краткия работен ден да се потопите в света на изкуство и красота, да почерпите вдъхновение и да намерите своята лятна идея за подарък, изненада, за себе си или просто за добро и слънчево настроение

На 15.05.2016 г., неделя, започваме по-рано – от 11:00 часа и сме до 18:00 часа! В неделния ден, освен да разгледате уникалните авторски предмети, можете да се включите в няколко много интересни работилници! Повече информация за програмата ще публикуваме съвсем скоро :)

Традиционно в ArTBoX участват и няколко благотворителни инициативи. Всеки желаещ да ги подкрепи, може да го направи чрез дарение, както и като се включи в специално организираната работилница за изработка на украса в събота от 16:00 часа! Попитайте всеки от ArTBoX екипа на място за повече информация!

Не пропускайте да се включите и във фотосесиятаАз творя в ArTBoX“! Участвайте в ArTBoX работилница, запазете своя ръчно изработен предмет и потърсете нашите фотографи! Целта е да покажем колко много сръчност, креативност и неподозирани умения има всеки от нас! Това е и една от основните идеи на събитието – да спомага за откриването и разгръщането на творческия потенциал сред екип от позитивни и сърцати талантливи хора! 

ArTBoX - Фокус Лято – за повече усмивки, повече красота, за едно неповторимо и заредено с положителни емоции начало на лятото! 
Очакваме ви! 


град София, булевард Васил Левски 57, PhotoSynthesis - място за фотография, хора и идеи
 

Спонсори на Портал 12