Търси

Антония Дуенде: Глаголицата създава енергийни отпечатъци (ИНТЕРВЮ)

23.04.2017 г.
5059
Добавена от: Таня Борисова
За мен това е една архитектура на Духа. Тя борави със символичният език, със символа на знаците и затова посланията са й много по-силни. Не случайно с нея са написани едни прекрасни произведения на старобългарската литература, не всички опазени до днес, но малцина знаят как са възникнали имената на глаголицата като азбука. Ние всички сме пели като деца „Аз, Буки, Веди…“ и т.н., но моята майка, която 50 години се занимава с глаголицата откри един непроучен азбучен акростих от Кирил и фактически, както казахте Вие, това е един апотеоз, един химн на Светата Троица. Това е едно стихотворение, което е посветено на Светата Троица и това са имената на буквите. Те идват от първата дума на стиха.

http://portal12.bg/Glagolitsata-e-pisana-chrez-meditatsiya-i-svyrzvane-s-Duha-zatova-ima-silna-energiya-VIDEO-.p5326

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Свързани видеа

Проф.Живко Желев - В глаголицата има скрити кодове и сакрални символи (ЛЕКЦИЯ)

01.06.2019 г.
Виж повече

Емил Елмазов - Глаголица и кодове за изцеление

24.05.2019 г.
Виж повече
1

Откриха артефакти за рода Дуло, мечът на Атила, връзката с княгиня Олга и България (ВИДЕО)

23.04.2017 г.
Виж повече

Христо Нанев: История на Атлантида от Древността до днес (ИНТЕРВЮ, част 1)

03.12.2021 г.
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12