Търси

Антична Астрология II - Представяне на книгата от Румен Колев

Начало
26.09.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
26.09.2016 г. от: 22:00 ч.
Организатор:Център Същина, гр.Варна, ул. Райко Жинзифов 40
Имейл:rumen_k_kolev@yahoo.com
ОРИГИНАЛЕН ГРЪЦКИ ТЕКСТ И ПРЕВОД 

В тази книга за първи път ще намерите Доктрината на Хермес относно аспектите систематизирана и обяснена на страници и подробно изложена с думите на легендарните ученици на Хермес, Нехепсо-Петозирис. Текста е на старо-гръцки и се намира само в един единствен ръкопис пазен във Венеция! 

Този изумителен трактат ще ви потопи в една друга Вселена, където хората със затаен дъх наблюдават знаците на Бог- от светлина и цветове- нарисувани в лазурното небе! Тук един аспект може да опише и рай и ад и чистилище- в зависимост от точното разположение на планетите една спрямо друга и спрямо Слънцето- дали са зорници или вечерници, или пък са изчезнали в блясъка на Слънцето! 

Така, един квадрат на Юпитер с Марс, може да даде неограничена власт и най-високи почести или ..... серия от провали, клевети и жалко съществувание под ударите на съдилищата.. Тригона на Меркурий с Луната може да разкрие един изобретател и хитър търговец или, при друго разположение- възвишен мистик! Съвпада на Венера със Слънцето може да значи небивал успех и ослепителна слава или ..... небивали страдания заради жени и деца! 

Описанията на аспектите са драстични! Те дават, едновременно, и външните събития и съдба и психологическите характеристики на човека, които именно и оплитат неговата съдба! 

Тази книга е абсолютен императив за всеки един почитател на античното знание! 

Радвайте се! 

Румен Колев

Спонсори на Портал 12