Търси

Английски за деца в Happy Mums – безплатно първо посещение

Начало
06.04.2017 г. от: 18:00 ч.
Край
06.04.2017 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Funny Sunny English - Велико Търново, Happy Mums
Деца и родители, заповядайте на занимания с английски с Funny Sunny English за деца от 3 до 6 години!

Първото посещение за всяко дете е с вход свободен.

Следете събитието във fb: https://www.facebook.com/events/600231446843158/

Кога?
31.03.2017 – петък, от 18:00 ч.

Къде?
Happy Mums,ул. Марно поле 23, ет. 5

Защо?
Едно дете до 6-годишна възраст може да усвои чужд език много по-лесно, отколкото в училищна възраст. И това може да се случи без досадно седене на чин, без стрес, без скучни домашни, а точно обратното. Funny Sunny English е последователност от срещи, изпълнени с интересни занимания, в които децата по естествен начин усвояват английски език. Срещите се провеждат в приветлива и удобна среда, позволяваща свобода в активностите, за да може на всички да ни е приятно и забавно.

Как? 

Заниманията са с продължителност 45 до 60 мин. и се провеждат под формата на забавни сбирки, в които пеем, танцуваме, разказваме приказки, правим театър, творим с ръцете си и каквото още ни хрумне, като всичко това се случва, говорейки на английски (и на български, когато има нужда - особено в началото). Чрез учене през игра и различни творчески дейности детето ще започне да свиква със звученето на езика и ще възприеме ученето на чужд език като нещо лесно и забавно. След време детето ще започне да имитира това, което чува, а един ден резултатът ще е добре оформено произношение и увереност в изказа. 
Ще бъдат формирани 2 групи: I-ва за 3 и 4-годишни; II-ра за 5 и 6-годишни.

По време на сбирките нека децата бъдат придружавани от майка си. Ако мама желае детето й да участва, но тя самата не може да присъства, може да бъде заместена от татко или някой друг много близък, с когото детето се чувства спокойно.

Добре е всеки път децата да си носят чантичка или раничка със следните лични вещи:
- Вода
- Носни кърпички
- Цветни моливи или пастели
- Терлички или чисти домашни обувки

Всички останали материали, необходими за творческите занимания, ще бъдат осигурени.

Цени?

 За 4 предплатени посещения – 24 лв., за единично посещение – 7 лв.
За всяко дете първото посещение е безплатно.

Записване?
 Ако желаете да се включите в часа с Вашето дете, моля заявете това на съобщения в страницата.

* * *

Според Мария Монтесори и редица други специалисти, от своето раждане до навършване на 6 години децата са в най-важния период от развитието си – т. нар. „попиващ ум“. Умът на детето подсъзнателно абсорбира цялата информация от средата, в която се развива. Този процес позволява на детето автоматично и ефективно да се адаптира към живота и околния свят – без да го осъзнава, без стрес и без да полага усилия. Така от раждането си до навършване на 6-годишна възраст детето може по най-естествен начин да усвои чужд език също толкова ефективно, както майчиния. Важно е да се отбележи, че в човешкия мозък всеки език си има отделно място, затова няма опасност те да бъдат смесени. Възможно е това да се случи в първите месеци от проговарянето, но за кратко – детето винаги ще знае как да се изрази на родния си език или на чужд, а ползите в дългосрочен план са безценни.

* * * 

Водещ на заниманията: Анна Бончева-Петкова, завършила курс за обучение по Монтесори метод за деца от 0 до 6 г. и курс „Играя и работя с деца и младежи“ в НЧ „Бъдеще сега“, с. Гудевица. Защитила Cambridge First Certificate in English и Cambridge Certificate in Advanced English.

За повече информация посетете фб страницата на Funny Sunny English – Велико Търново.
 https://www.facebook.com/funnysunnyenglish/

 

Спонсори на Портал 12