Търси

ARTisT

Начало
26.03.2016 г. от: 19:00 ч.
Край
26.03.2016 г. от: 20:30 ч.
Организатор:ARTisT
Какво означава да си „Артист”? За какво ни е изкуството? Кой си ти?
Кой е човекът в гримьорната, човекът зад завесата? Какво се случва с човека, когато достигне прага на неудобното, а трябва да направи още една крачка? Къде поглежда, когато не иска да види? Как възприема различното? Въпроси, които не успяхме да оставим без отговор.

ARTisT – спектакъл за невидимото.

ARTisT е покана за гримьорната, покана за нашия ум, за нашето своеобразно оправдание защо сме такива. Едно представление, което ще Ви накара да слушате и да говорите едновременно, да скочите от ръба с единствената цел да полетите, макар и да знаете че падате и рано или късно ще Ви заболи, но ще се изправите и ще скочите пак. Едно представление, което ще Ви накара да поканите хората и във Вашата гримьорна, зад Вашата завеса, без да Ви е страх.

Защо ARTisT? ART is T – изкуството е религия. За това. Защото за нас това е призвание, защото това е в което вярваме най – силно, защото чрез изкуството ние израстваме, развиваме се и излизаме от кръговрата на еднообразието. Защото изкуството е душата на нашия живот.

Едно представление на:
София Владева-Адамова, Благовеста Митева, Симона Тодорова, Яница Шопова, Ясен Попов, Кръстьо Методиев, Калин Калинов, Валери Кирилов

Музика: Милен Апостолов

Фотограф: Михаил Георгиев

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”

и с любезната подкрепа на "Credi Arte" и "EXEC" Studio

Билети на касата на Театрална работилница "Сфумато", ул. Димитър Греков 2

 

Спонсори на Портал 12