Търси

5 дневен семинар по Тантра масаж - 23-27 август 2017

Начало
23.08.2017 г. от: 19:00 ч.
Край
27.08.2017 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Елена
Имейл:bochevae@gmail.com
OСТАВАЩИ МЕСТА - ЗА 2 ЖЕНИ!

Следваща дата - декемерви 2017

Име на семинара : " Taнтра Масаж : Духовното изкуство на докосването "

Реално име : " Tantra Massage : Spiritual Art of Touch "

Изкуството на Докосването е добре структурирана програма от свещени практики, които достигат до нивото на душата, която обитава дълбините на нашето сексуално изразяване. Любовника в нас ще научи как да увеличи интензивността на удоволствието чрез Тантра Масажа, както и как да се подчини в мощните оргазмени състояния. По същото време, лечителя в нас ще бъде вдъхновен от демонстрацията на алхимичната ни природа на докосване, която ще бъде култивирана чрез изключително практична методология, изчистено водене, и персонални инструкции. Тантра Масажа е енергийна и лекуваща работя с тялото, която ще ни заведе в следващо измерение в нашата сексуалност и духовност


== Акценти ==

• Какво е Тантра и Тантра масаж ;
• Първи стъпки в Духовното изкуство на докосването ;
• Човешката енергийна структува и какво общо има тя с Тантра масажа;
• Движение на сексуалната енергия с докосване и концентрация на ума;
• Демонстрация и практикуване на тантричен йони и лингам масаж;
• Как да разпознаем блокажи и изчистващи в процеси в тялото и как да справим с тях;
• Важни масажни точки и техники, които ще повишат потока на енергия;
и други

Този семинар ще ни представи по-дълбоките нива на интимност между нас и нашите партньори, базирано на рядкото тантрично поведение на трансфигурация. Също ще ни покаже, че лечебната природа на Тантра Масажа неможе да бъде разбрана; той има способността да достига и изчиства блокажи, които в много случай дори не са били осъзнати.

Позволете на трансформиращото Изкуство на Докосването да ви посрещне в царството на блаженството!

== Програма ==

* 23 август / сряда / - 19:00 - 22:00 - Посрещане и запознаване
* 24 - 26 август - 09:30 - 19:00 Пълни практични и лекционни дни
09:30 - Сесия 1
13:30 - Обедна почивка
15:00 - Сесия 2
19:00 - Край за деня
* 27 август - 09:30 - 14:00 

Курса ще се води от учителите от училище Сомананда Тантра
Курса ще се води на английски

== Заявление ==

За да можем да изградим балансирана и хармонична група на този семинар ще кандидаства само със заявление. Първо трябва да внесете капарото и след това ще получите заявлението на вашия майл. След попълването му в рамките на 5 работни дни ще получите отговор. При негативен отговор вашето капаро ще бъде върнато. Ако бъдете одобрени, но в последствие не успеете да дойдете капартото не се връща!

Този семинар включва голота и интимно докосване. Много е важно хората, които искат да се включат да са готови да се отворят и да подходят към този въпрос със зрялост, искреност и уважение. Моля реално оценете себе си преди да кандидаствате. По време на семинара няма сексуални действия!

== Важна забележка ==

Нашия курс по Тантра Масаж предлага ценни преживявания, които променят живота на хората, както и учения в тантричната енергия и духовните познания. Въпреки че, много хора ще имат енергийни оргазмени преживяване, е важно да изясним, че нашия курс не гарантира усещането на енергия или получаването на каквито и да е оргазми по време на самия семинар. Тези преживявания зависят от индивидуалните нива на чистота, карма, блокажи и следователно немогат да бъдат гарантирани. В повечето случай са необходими повече време и индивидуални практики. Моля да го имате в предвид преди регистрацията за курса. 


 

Спонсори на Портал 12