12 предсказания на дядо Влайчо за България и света

14.09.2016 г.
286439
Добавена от: Портал12
14 коментара
Портал12 избра Топ 12 предсказания на дядо Влайчо. Някои от тях историята потвърждава, други се случват тук и сега, а трети предстоят... Живеем в светли, но и в смутни времена. Кои предсказания ще се случат и дали ще имаме колективната сила и любов да ги променим за добро, зависи изцяло от нас самите...

дядо Влайчо


Топ12 | 12 пророчества на дядо Влайчо за България и Света:

В цял свят плодородието ще бъде оскъдно поради воюващи и поради голямото нарастване на земните жители и неправилното разпределение на благата ще има оскъдица - недоимък от първа необходимост. Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, но незадоволството ще го има.

Ще дойде време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те растат в земята и близо до нея. Плодовете, за разлика от тях, са на високо и приемат повече слънце. Тук е и причината зеленчуците да бъдат по-замърсени.

Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените - на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как - и това ще трябва да се изживее... Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад.

Управниците в цял свят ще бъдат в по-голямо затруднение, а останалите широки маси ще говорят, пишат, четат и тълкуват най-разнообразно, всеки по своему ще тълкува световните събития. В това време блажен ще бъде онзи управник, който с вяра и любов прилага гладен сърдечна молитва към Бог за своя народ. Както е постил Христос в пустинята за греховете на цялото човечество, както е постил Мойсей, Данаил и други за своя народ, а блажена ще бъде оная широка маса на народа, която чете Словото и добрите книги, размишляват за всичко добро и насаждат овощни дръвчета и други култури по земята, и всеки живее с Любов и вътрешен мир...

Светът няма да се умиротвори. Русия ще се заинтересува повече, но пак с търпение ще чака да дава от своята си червена боя на всички народи и ще играе роля на предтеча в делото на работничеството по целия свят. Германия ще успява, Америка едва ще запази сама себе си. Англия ще загуби територии, сили и влияние. Франция ще бъде на три разделена: фашизъм, работничество и свободно мислещи общества, и ще следва неволно мистиката на Германия. Италия ще си събере силите и ще има успехи. Япония ще напредва. Турция ще бъде в голямо затруднение. Гърция ще изгуби. България, поради молитвите на духовните общества, не ще бъде въвлечена във война. С малка промяна в кабинета тя ще бъде първа по желание за мир на Балканите, иначе ще си пази границите строго... Блажени ще бъдат ония будни семейства, които не се безпокоят от положението и вярват истински в силата и властта на Бога.

Поради помрачаването и голямото зло духовете на човешките същества ще бъдат крайно нервни и психично болни, но страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат до такава степен на голям хаос.

Духовните и културните общества, общо идеалистите не ще могат да правят общо сплотение. Чисто колективното добро ще бъде в застой - за този неуспех трябва да се намери краят.

Общо хората ще бъдат много нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, но те ще им липсват, после брат с брата ще се съди, ще се появят много кражби и други беди.

Светъл ще бъде Божият път, будните души ще почувстват това, а останалите ще потъмнеят още повече. По цялата земя и континенти ще има голяма проява на духовете във всяко отношение.

Абе, тоя наш български народ е доста твърдоглав. Мнозина не приемат Бога и ще патят. Ама, казвам ви, до болка ще теглят.

Ще има чистене... И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата.

Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.Пророчества на дядо Влайчо от книгата "Чудото Дядо Влайчо - Съдба, рецепти и пророчества".
Свързани публикации

23.07.2016 г.
281474

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
19.03.2016 г.
20120

БАН разпространи необичаен Зов за помощ, в който зове за спасяване на моралните ценности и българското село!

Представяме ви цялостния текст на разпространения Зов, който засяга освен темата за българските села, но и проблема с демографската криза, липсата на духовно развитие, падението в моралните ценности и междуличностните взаимоотношения, както и срива в икономиката и науката
10.06.2016 г.
30544

Йордан Камджалов: В зоната на несигурността се раждат най-високите неща! (ВИДЕО)

Където има мечта и идеал, то там има и посока. Това е най-важното нещо в живота на човек. Защото където има посока и идеал, там има създадени условия за постижения от друга категория, сподели маестро Камджалов.
13.12.2015 г.
50620

Проф.Попхристов: Пророчество на катарите предрича църква на Любовта (ВИДЕО)

Професор Попхристов обясни детайли за пророчеството на катарите и връзката му със зареждането на нашата планета с женска енергия на любовта и промяната на магнитната решетка на Земята
Коментари: 14
 • Иван
  24.12.2019 г., 00:36 ч.
  5     0

  Здравейте!Често се случва така, че човек говори повече отколкото слуша.. и много пъти дава необмислени, и дори не логични, отговори. Воден от инпулс за правота и надмощие.Обичам да слушам хората, как говорят и какви думи използват.. Клишета - клишета заучени, и много често не знаейки значението (тълковен речник) на техните думи.Трябва ли винаги, човек да търси надмощие (във всички форми)?! Не казвам, че на всяка цена, и аз дори съм прав - но да уважаваш мнение, не значи да го приемеш за свое..! Но и да се налага човек, не е правелно.  

  Много пъти Иисус говори точно затова - да обичаш и да уважаваш другия, както себе си.Човек да бъде мил и любезен - това е истинското възпитание.. Етикет и норми! Много пъти това са думите с които изпраща своите ученици -,, Бъдете учтиви, бъдете вежливи,, Може ли човек без този етикет, наложен във всяко общество и държава.. И без никакви човешки ценности.. - да намери Господ.., че и мнения да изразява...?! Да не говорим пък за начетеност и знания. Не визирам нито един вас.., напротив - за първи път прочетох във всеки един от вас, много стойностни мнения. Комплименти за което.Библията е част от историята - това е и нейното истинско значение в превод.  

  Бях на 8год.когато си купих с мой пари (от закуски) първата си библия.. И от този момент нататък до днешен ден, вече 30 год + Аз живея с нея и с думите на Иисус, и живота му.Най-великата личност!

 • Един от всички
  07.07.2017 г., 13:23 ч.
  7     0

  Всичко е от Бог! Еклисиаст четете. Суета на суетите! Няма нищо ново под слънцето. Това което е било пак ще бъде!

 • Кичка
  17.06.2017 г., 17:29 ч.
  17     2

  ВЯРАТА ЩЕ НИ СПАСИ !ВЯРВАЙ В БОГ И ПРАВИ ДОБРО !

 • ВИНАГИ С БОГА НАПРЕД !
  16.03.2017 г., 17:53 ч.
  9     0

  ВИКИ АНДОНОВА

 • Калин Кирилов
  05.02.2017 г., 07:37 ч.
  15     0

  Учителя ПЕТЪР ДЪНОВ (откази от книгата :"ЗА БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ" - част първа)  

  Христос ми казва: „Ида да помогна на този народ, да загладя всичките недоразумения и да разбия всичките препятстващи духове“. Аз и Христос едно сме! И с нищо друго не можете да ме подмамите, освен с вашата Любов.  

  ... В църква, направена от камък, дърва и кал не ходя, но постоянно съм в Църквата, същинската ЦЪРКВА, в която аз стоя постоянно и в която искам всинца вие да пребъдете. Казвам ви: ходете си в църква, обичайте свещениците, но живейте с Христа! В този закон седи спасението на българския народ и на всички вас.  

  … Да съединявам, да обединявам – затова ме е пратил Господ тук. Даром съм взел – даром ще ви го дам. Не искам друго, освен вие да Любите Господа. Аз бих желал българите да приемат това Учение, а после нека заличат името ми, нека ме забравят! Знаят ме тук като г-н Дънов, а не знаят какво е моето истинско име. Един ден как ще ме търсят!  

  … Който иска да опита, нека приложи това Учение и ще види резултата. Само така българският народ ще може да се издигне, а не по друг начин.  

  … Господ казва: „България ще бъде благословена!”. Времето ще покаже Истина ли говоря.  

  … Всички хора, всички семейства, всички общества носят отговорност за положението на своя народ. Всеки човек поотделно е толкова отговорен, колкото и управляващите.  

  … След хиляда години България ще бъде голяма, ще разполага с толкова

 • Славейче Михалска
  03.02.2017 г., 22:50 ч.
  7     0

  Само истинските молитви, фантазии и вярвания ще помотнат както на нас самите, така и на всеки! Пророчествата са само една от възможностите... Каква вероятна паралелна реалност ще предизвикаме, зависи саво от нас!

 • Христо Иванов
  10.12.2016 г., 20:18 ч.
  9     1

  Нали искате сензации -ето ви !  

  Днес, Сега, с тяхната библия и с пророк Данаил 600г пред н.е. в Вавилон, още е казал  

  в 12 глава 12 стих , има две числа обявени: 1290 и 1335 дни за за последните дни. Пак от Библия знаем че 1 година на земята = 1 ден на небето;  

  Дан.12. 11 И от времето, когато се премахне всегдашната жертва, и се постави мерзостта, която докарва запустение; ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.  

  12 Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста и тридесет и петте дни.  

   

  СЕНЗАЦИОННО ОТКРИТИЕ е !  

  681г +1335 = 2016 г  

   

  Започва ново начало за БЪЛГАРИЯ!  

  Премахва се голямото запустение!  

  Строят се улици и саниране на стени на блокове, множество строителства -все в тежки угнетени времена.  

  Евреите смятат друго в Дан. 9.12 друга калкулация  

  1947 год създаването на Израелската държава добаваят 70(7+62) седмици  

  1947 +70 = 2017 год @@@ да но 1 седмица не е 1 година !  

   

  За разлика от евреите, пра-българите и Аспарух и нашите предци са били не само добри астролози (7 лъчева розета) но и са били и християни още с Кубратова България и когато са подписвали договора са избрали много добре датата да съвпада с тези закономерности на небето, които и пр-к Данаил ги е засякъл, тъй като той самия е бил отговорик и учител на всички врачове, гадатели и астролози в Вавилон.  

  Ето че нашата слава на България, която е създадена около Август. 681 год от ха

 • дядо Влайко
  16.11.2016 г., 20:59 ч.
  7     2

 • Никнейм
  31.10.2016 г., 14:32 ч.
  9     1

  Бог е любов!Ако човек няма в сърцето си Бог, може ли да обича?И какъв човек е той?

 • Koце
  14.10.2016 г., 18:57 ч.
  3     14

  Тоя,ако го слушам...? Чист атеист,може би комунист.Щом пише "Природата " с главна буква, вместо Светия Отец.Ясен ми е -шарлатанин!  

 • Димитров
  17.09.2016 г., 12:31 ч.
  4     1

  Дааа крайно време ни е да разберем  

 • до софи
  16.09.2016 г., 18:33 ч.
  7     0

  абе Софи, тя и баба ти Вангя е говорила общи приказки, но са записани като пророчества. Така е в разговорната реч на хората.. ти какво очакваш, да го заснемат на видео кога е немало телевизия в състояние на транс ли... хехехе...айде стига с тия мнителности, всички малко по-надарени са ги говорили тия неща, които неща очевидно се случват... особено тия за войните и катаклизмите...

 • Олег
  16.09.2016 г., 14:00 ч.
  18     2

  дядо Влайчо ги е виждал нещата добре... но да не забравяме, че никое предсказание не е крайно и сигурно, то е по-скоро едно предупреждение да се вземем в ръце, да се поучим не от историята, от бъдещето!

 • Емануел
  16.09.2016 г., 10:53 ч.
  37     1

  Мнозина не приемат Бога и ще патят... това ще рече, който не се обърне към духовното и божественото в себе си и не го развива и продължава да живее само в материалния свят, той ще продължи да се преражда на същото ниво без да е мръднал, ще трупа карма, ще страда и ще плаща в материалния свят, не ще познае Бога...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12