Търси

„Споделено пространство“ с Пловдив 2019

Начало
19.12.2015 г. от: 10:00 ч.
Край
19.12.2015 г. от: 19:00 ч.
Организатор:Общинска Фондация Пловдив 2019
„Споделено пространство“ е инициатива на Общинска Фондация "Пловдив 2019" заедно с партньори и приятели, която с култура и изкуство цели да обживи забравени градски пространства. Инициативата се провежда в района на Тютюневият град и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата.

Преобразен за ден – ул. „Екзарх Йосиф“ в Тютюневия град ще се трансформира в споделено градско пространство с множество случки на 19 декември, събота.
 Ще може да почерпите от изобилието на сезонна и чиста българска храна, произведена от фермери от пазарите на Хранкооп, ферма „Златно Руно“, Домашно.орг, Апиарт, пекарна „Дон Батон“ и много други.

Свое уникално място ще имат и участниците от проекта на Фабрика за идеи, Пловдив 2019 и Асоциация „Онгъл“ – Резиденция Баба, които ще споделят за всичко преживяно през лятото в селата Дряново, Джурково, Манастир и Югово.

Освен арт пространството от ръчно изработени подаръци и детски творчески кът, подарък с кауза от Зелени Балкани, ще намерите също кулинарни изкушения, вкусно вино с над 100 подправки и ароматен домашен чай от Апартамент101, щанд с крафт бира от Котка и Мишка и още приятни и вкусни изненади.

В 16 ч. насред преобразената от светлина улица ще вземем по чаша греяно вино или топъл шоколад Гайо и ще потанцуваме под звуците на Марица Брас Бенд. 
 

Спонсори на Портал 12