Търси

Извън матрицата на времето - Тимен Тимев (Материус Розенкройцер)

  • Най-големите нови открития ще бъдат свързани с мозъка, че той продуцира и пространството, и времето и че самият той играе роля на черна дупка.
  • Има изследване, според което се формира нов дял в мозъка - трета мозъчна атмосфера - днес то много се подкрепя по различни причини. Според еволюцията двете полукълба на човешкият мозък се стремят към равновесие, а според човечеството доминира ту лявото, ту дясното полукълбо. Еволюцията трябва да коригира неправилното развитие на човешките мозъци като балансира и развива хармонично двете полукълба.
  • Акашовите записи са връзката на нашата субективна памет с обективната памет на Вселената. Те са мост, чрез който да можем да възстановим връзката на нашето безсъзнателно със световното безсъзнателно.
  • Мозъкът е наполовина материя, наполовина психика, наполовина е абсолютен дух, а наполовина е енергия. Той е много богат, защото обединява 2 пространства в себе си - и материалното, и духовното. Учените са заблудени - те изследват неговата материална част и не могат да видят духовната, а духовниците, които не са учени, изследват само духовната част. Трябва знанието да се обедини и така ще достигнем до истинската същност на мозъка.
  • Ние умираме в момента, в който и последната секунда време, която ни е дадена от раждането, изтича. Умираме и защото тялото и органите се изхабяват, което е свързано с въпроса за вечната младост, с по-голямата продължителност на живот. В Щатите тепърва ще работя с проф. Обри де Грей - 30 години го отричаха, но към момента има милиони във фондацията си. Той работи за удължаване на живота именно чрез промяна в часовника на клетките.

 
Виж в Книжарницата

Спонсори на Портал 12