Търси

Уебинар - ценните приложения на ПЕЛИНА

Начало
14.01.2023 г. от: 12:22 ч.
Край
30.11.-0001 г. от: 00:00 ч.
Местоположение
онлайн
Организатор:Небесно Синьо
Имейл:info@nebesnosinio.com
Facebook:Небесно Синьо
Лице за контакт:Лора Николова
ARTEMISIA ANNUA WEBINAR

Едногодишният пелин е наречен още растението на надеждата и символизира промяната.

В него има пакет от уникални вещества, които развиват действието си, само когато използваме цялото растение, а не екстрахирани моносубстанции. То би могло да лекува малария, COVID 19, HIV, рак и много други болести. Именно затова интересът към това растение е голям, а законодателният регламент проблематичен.

В този уебинар ще научите за:
  • действието на Artemisia annua
  • при какви болести може да се използва
  • как се отглежда в домашни условия
  • защо моносубстанциите и хапчетата стават неефективни в сравнение с използването на цялото растение и широкия му спектър от активни съставки.
Ако искате да закупите уебинара, моля натиснете линка долу.

https://nebesnosinio.thinkific.com/courses/artemisia-annuaСилните целебни свойства на едногодишния пелин (Artemisia Annua) са доказн лек срещу редица болести. Не случайно Учителя Беинса Дуно препоръчва да се пие пелин, като казва: "За да разрешите задачите си, вие трябва да се научите да пиете пелин. Едно е важно: да се научите правилно да пиете пелин.", а също така дава и пример за рецепта с пелин, синя тинтява и подбел, с която е лекувана испанската болест в началото на миналия век.

В китайската медицина пелинът е растение с над 2000 годишна история и е известно като растението на Надеждата. Най-широка популярност придобива по време на войната във Виетнам като лекарство срещу малария без резистентност и странични ефекти. 

През 2015-а година е връчена Нобелова награда за Tu Youyou и Artemisia Annua, след като е открито активното вещество артемисинин, което подобрява реакциите на имунната система и помага за правилното регулиране на нивата на нуклеарния фактор капа-бета (NF-kB), особено в случаи на вирусни и бактериални инфекции, както и оксидативен стрес и редица други сложни патологии.

Спонсори на Портал 12