Йордан Камджалов и гласовете на Музикална Лаборатория за Човека

08.03.2016 г. 1 475
Йордан Камджалов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.
По желание на много почитатели от цялата страна, не успели да посетят музикалното представяне на Музикална Лаборатория за Човека на 23.02 в зала Мати Ди, НДК в град София,  под диригентството на Йордан Камджалов и Мая Василева, по случай началото на Житния режим, Ви подаряваме възможност да чуете запис на емблематичната песен „Житено зърно“, изпълнена от вълшебните гласове на Лабораторията, с много любов! Йордан Камджалов бе приел поканата на НДК да представи с няколко музикални изпълнения иновативния концептуален вокален проект, в лицето на Музикална Лаборатория за Човека.

Ще може да се насладите на звуците и посланието на невероятната песен, по текст на Весела Несторова и музика на Учителя Беинса Дуно, в изпълнение на Музикална Лаборатория за Човека, с нейния създател и диригент Йордан Камджалов.
До още музикални вълшебства ще се докоснем чрез втория формат на Музикална Лаборатория за Човека, наречен “България Пее” на 26.03 от 17 ч.,в зала Мати Ди в НДК.

Събитието е отворено за абсолютно всички със записване на mlzavsichki@gmail.com  до 21.03, като нивото на музикална подготовка не е отзначение.

На 6 април в зала “България” ще бъде представен  и третият проектен формат към Музикална лаборатория за Човека, който ще изпълни заедно с международния оркестър Генезис, монументалната  Девета Симфония на Бетовен, под палката на Йордан Камджалов.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3